Synner Posted March 31, 2013 Report Posted March 31, 2013 Salut sunt incepator si sunt dornic de a invata si eu ceva ipb. 1.As vrea sa adaug butoane in bara de meniu cum arata in poza: 2.Am adaugat legenda functioneaza perfect doar ca vreau sa adaug inainte de administrator sa scrie ''Legenda: Administrator etc.'' cum arata in poza: 3.Cum pun sus (Global Mesaje): 1
Synner Posted March 31, 2013 Author Report Posted March 31, 2013 Scz de dublu post. 4. Tema acesta credeti ca o pot gasi undeva?
Moderators Courage Posted March 31, 2013 Moderators Report Posted March 31, 2013 1. Aplicatia ProMenu (adaugi cate meniuri vrei) 2. Ala e phpbb. Din pacate nu se poate, ori trebuie sa te scufunzi in coduri si e naspa. Daca tot tii sa apara Legenda:, trebuie sa introduci singur legenda din globalTemplate / boardIntexTemplate 3. Vezi poate reusesti cu Ad Code Integration din System Setings 4. Tema aceea e Carbon Blue modificata
Synner Posted March 31, 2013 Author Report Posted March 31, 2013 1.Este hooks pot sa il donwloadez? 2.Cum adaug. 3.Nu reusesc. 4.Si nu pot sa o gasesc modificata tema?
Moderators Courage Posted April 1, 2013 Moderators Report Posted April 1, 2013 1. Da, este hook. Il gasesti de downloadat pe webflake.net 2. Nu stiu nici eu exact. 3. Vezi sa ai sistemul Ad Code Integration activat (setezi pe YES in susul paginii) 4. In schimbul unui copyright, iti pot eu modifica tema.
Synner Posted April 1, 2013 Author Report Posted April 1, 2013 3. uite poza si sunt mai multe ptrate Board Index ,Forum View,Topic View
Synner Posted April 1, 2013 Author Report Posted April 1, 2013 Cum punt laa chat sa fie chatul jos nu stanga sau dreapta? Poti sa imi descarci si mie hoock ala promenu. Multumesc.
gaby Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 In primul rand, trebuie sa intelegi ca nu prea poti invata IPB, pentru ca nu este un limbaj de programare sau ceva similar. IPB este doar o platforma. Ceea ce poti invata si te poate ajuta este HTML, CSS, eventual si niste PHP. Pentru IPB, in principal ar trebui sa te familiarizezi cu platforma, cu setarile ei, cu hook-urile (http://community.invisionpower.com/files/category/106-hooks-and-plugins/), si, cam asta. Pentru Ad Code Integration, vezi ca acolo scrie Groups exempt from ads, care inseamna grupuri scutite de reclame, drept pentru care daca le lasi selectate pe toate, nu se vor afisa in veci continuturile pe care le poti adauga in dreptul Header Code, Footer Code, etc. Pentru a afisa ceva in partea de sus a forumului, introduci continutul in Header Code. P.S: Un alt lucru foarte important cu care cam trebuie sa te familiarizezi, este limba engleza. 1 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Solution Synner Posted April 1, 2013 Author Solution Report Posted April 1, 2013 Eu acuma practiv fac pe un domeniu e forma deoarce vreau sa ma experimentez si sa imi deschid o comunitate,dar vreau sa invat cat mai mult pentru a avea pa ce ma baza. Tot nu functioneaza Ad Code Integration Cand vreau sa bag icon pe forum nu merge am instalat hook http://imgur.com/a/zHg6F 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now