Jump to content

Recommended Posts

Posted

Seara buna:) Am o intrebare .. As vrea sa imi cumpar o placa video de 1gb dar nu stiu daca imi suporta placa de baza.

Placa de baza : GIGABYTE 945GCM-S2

Si ce placa video imi recomandati:D

Multumesc !  O seara buna in continuare:)

Posted

suporta dar sincer ti-as recomanda sa iti schimbi placa de baza, e pe ddr2 si nu prea duce cine stie ce plus ca re si socket 775 Lga.

O zici d parca are un pentium 2 acolo...

Eu am un comp probabil mai vechi/slab ca el, si totusi nam probleme cu jocurile... 

Nu conteaza cata memorie are placa video care o cumperi, ci doar cum se conecteaza. In cazul tau, vrei sa aibe " PCI Express x 16".

Ne zici si un procesor, memorie, si cat e bugetu pt placa? ai vreo preferinta, nvidia/amd?

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

O zici d parca are un pentium 2 acolo...

Eu am un comp probabil mai vechi/slab ca el, si totusi nam probleme cu jocurile... 

Nu conteaza cata memorie are placa video care o cumperi, ci doar cum se conecteaza. In cazul tau, vrei sa aibe " PCI Express x 16".

Ne zici si un procesor, memorie, si cat e bugetu pt placa? ai vreo preferinta, nvidia/amd?

Ai idee cat se scumpe sunt procesoarele, momoriile ram pentru DDR2 si 775 LGA ?

Crezi ca ziceam de pomana sa isi cumpere o alta placa de baza?

Asa cu o placa video nu prea are ce face daca nu are cel putin un dual core de 3 ghz...

Nu se va putea juca cei mai nou cel putin pe mediu, iar sa te joci pe low un joc nu are rost, mai bine te uiti la benzi desenetate.

Intradevar pentru jocurile mai vechi se merita dar totusi nu are rost sa investeti de mai multe ori.

Dai odata bani pe o placa de baza buna pana in 2 mil pe ddr3 si slot procesor 1155 si te-ai scos... restul ti le cumperi si mult mai ieftin fata de placa de baza care o ai tu acum....

poftim un exemplu de placa de baza care o am eu, si e ieftina, si indeplineste toate cerintele.

http://www.emag.ro/placa-de-baza-msi-h61m-p20-g3-socket-1155-h61m-p20-g3/pd/E7N8TBBBM/?ref=list_p1_l1

• Upvote 1
Posted

mah eu joc si e low si sunt fericit. Desii nu cred ca am fost nevoit sa joc pe low...dmc care a aparut luna trecuta lam jucat pe maxim.. (AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5400+ ×2 cu 2gb rami ddr2)...

Stai, si daca isi ia acuma o placa video, nu o poate folosii pe viitor cand isi ia alt sistem? Asta daca vrea.

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

mah eu joc si e low si sunt fericit. Desii nu cred ca am fost nevoit sa joc pe low...dmc care a aparut luna trecuta lam jucat pe maxim.. (AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5400+ ×2 cu 2gb rami ddr2)...

Stai, si daca isi ia acuma o placa video, nu o poate folosii pe viitor cand isi ia alt sistem? Asta daca vrea.

ai jucat si crysis 3 pe mediu ?

e aiurea sa joci pe low.

Pai conteaza daca el isi ia acum pentru alt slot si atunci nu are cum sa o bage va trebui sa gaseasca sa o vanda.

Spre ex daca acum isi cumpara un agp si acolo cand isi va face un alt pc nu are agp ce drq se face?

Plus ca exista mai multe tipuri de pci.

si inca ceva, sa te joci un joc fara sa ai ceva grafica buna nu se merita, nu vezi toate texturile care trebuie, si apar ogramada de buguri vizuale, am testat eu inainte sa imi fac un alt pc.

• Upvote 1
Posted

Pai conteaza daca el isi ia acum pentru alt slot si atunci nu are cum sa o bage va trebui sa gaseasca sa o vanda.

Spre ex daca acum isi cumpara un agp si acolo cand isi va face un alt pc nu are agp ce drq se face?

Plus ca exista mai multe tipuri de pci.

puiu, care-s diferitele tipuri de pci-e x16 care sunt incompatibile intre ele? 1.0 2.0 si 3.0 sunt compatibile.

App, vezi ce ai facut? m-ai obligat sa-i dau dreptate lu Pav !!!!

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Multumesc celor care mi-au raspuns la intrebare .

Vechea placa video s-a stricat si as vrea sa o inlocuiesc dar cu ceva mai bun , nu joc jocuri aparute recent  deci nu imi trebuie o placa video performata , joc fifa(07-09) cs metin si inca vreo 2-3...

Consider ca nu are rost sa imi schimb placa de baza si sa bag prea multi bani in pc deoarece este destul de vechi si oricum peste aproximativ un an imi voi cumpara unul nou, dar pana atunci sa mai joc si eu cv...

Bugetul : undeva in jurul sumei de 200-300 ron , cum am spus si mai sus nu are rost sa bag bani in el pentru ca este vechi si il voi schimba cu unul nou.

Processor : Intel® Pentium ® D CPU 2. 66GHz (2 CPUs)

Sursa : Model : LPK19-460W
(+3.3v & + 5V Max. OutPut + 245W. All is extend to 460W max)

si 1gb ram ( am sa mai cumpar 1 placuta de 1gb ram cand cumpar si placa video )

Posted

Pe placa ta de baza, ai slot PCI Express x16, deci placa video trebuie sa respecte aceasta cerinta.

Din punctul meu de vedere (tinand cont si de cerintele tale), cred ca: http://www.emag.ro/placa-video-gigabyte-amd-radeon-hd-5570-1024mb-gddr3-128bit-hdmi-dvi-pci-e-r557d3-1gi/pd/E799TBBBM/ sau http://www.emag.ro/placa-video-msi-nvidia-geforce-gt630-1024mb-gddr3-128bit-dvi-hdmi-pci-e-n630gt-md1gd3/pd/E0G8TBBBM/ e foarte ok.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

ok  multumesc gaby:) . Nu ma pricep prea bine de aceea mai am o intrebare. vechea placa video era ddr2 cele date de gaby sunt ddr3  imi va merge?

Imi cer scz daca deranjez pe cineva cu atatea intrebari dar nu prea ma pricep :D

• Moderators
Posted

Processor : Intel® Pentium ® D CPU 2. 66GHz (2 CPUs)

Nu e cine stie ce. Chiar deloc. Consuma a dracului de mult, se incalzeste haotic si ia trante bune de la un AMD single core (vorbesc de 64. Cu Athlon 64 X2 nici nu se pune). Uite-te peste ce a pus gaby. CS si Metin merge si pe o integrata, deci pe una dedicata ar trebui sa zboare. Despre fifa nu ma pronunt, dar nu cred ca ar trebui sa fie probleme acolo, din moment ce nu joci modelele astea prea noi. 

• Upvote 1
Posted

Nu e cine stie ce. Chiar deloc. Consuma a dracului de mult, se incalzeste haotic si ia trante bune de la un AMD single core (vorbesc de 64. Cu Athlon 64 X2 nici nu se pune). Uite-te peste ce a pus gaby. CS si Metin merge si pe o integrata, deci pe una dedicata ar trebui sa zboare. Despre fifa nu ma pronunt, dar nu cred ca ar trebui sa fie probleme acolo, din moment ce nu joci modelele astea prea noi. 

M-am uitat dar cum am spus si mai sus placile video postate de gaby sunt ddr3 iar vechea mea placa era ddr2 intrebarea este urmatoare imi va merge si cu ddr3?

(repet nu prea ma pricep si sunt curios)

• Moderators
Posted

Nu are nicio legatura tipul memoriei RAM (DDR / DDR2 / DDR3) cu tipul memoriei placii video (GDDR / GDDR1 / GDDR2 / GDDR3 / GDDR4 / GDDR5)

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.