+MaTTeO Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 daca am ipb nulled cum ii fac update la ca sa nu imi mai aparaeroarea aceea in acp
+iMaster Posted April 19, 2013 Report Posted April 19, 2013 Care eroare din acp ,cea cu License Missing Key ,explica-ne pe larg ..
+MaTTeO Posted April 19, 2013 Author Report Posted April 19, 2013 New Version Available: 3.4.4 A new version of IP.Board is available now. Click here for more information.
+MaTTeO Posted April 19, 2013 Author Report Posted April 19, 2013 scuze de dublu post dar din cauza aceasta ip content imi apare alb in loc de deflection la articole la inceput
Solution gaby Posted April 19, 2013 Solution Report Posted April 19, 2013 1. Aceea nu este o eroare, ci o avertizare, iti spune ca nu folosesti ultima versiune. 2. Nu mai face varza din topicuri, fiecare topic ar trebui sa aibe un singur subiect. 3. Ar trebui sa cumperi softul, pentru a beneficia de suporta, dar probabil vei zice ca bat campii, asa ca vezi si punctul 4. 4. Vezi asta: Cum pot actualiza IPB 3.1.4 la IPB 3.2?. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+MaTTeO Posted April 19, 2013 Author Report Posted April 19, 2013 Multumesc intentionez sa il si cumpar dar cand va fi destul de renumita comunitatea
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now