vbicompany Posted April 25, 2013 Report Posted April 25, 2013 Buna ziua PCtroubleshooting am si eu o problema la tema mea IPB (CARBON Red) La forumuri in partea dreapta imaginea de la avatar este asa : La fel si partea de sus de la Avatar Eu vreau sa nu mai apara asa sa apara normal cum ar trebui . Cum se face acest lucru ? > Intrebarea mea ! Va rog frumos sa ma ajutati . Multumesc . Respect PCtroubleshooting! *Imi stii numele , dar nu si povestea. *Ti s-a spus ce am facut , dar nu si prin ce am trecut.
Moderators Courage Posted April 25, 2013 Moderators Report Posted April 25, 2013 Au fost şterse imaginile avatarelor din FTP? (uploads -> profile) sau a fost bagat un backup al unui forum pe un alt forum?
vbicompany Posted April 25, 2013 Author Report Posted April 25, 2013 In folderul uploads -> profile imi este gol , am doar un index care se deschide cu google chorme care are totusi 0 kb . Ar trebui sa bag vreo imagine acolo ? *Imi stii numele , dar nu si povestea. *Ti s-a spus ce am facut , dar nu si prin ce am trecut.
vbicompany Posted April 25, 2013 Author Report Posted April 25, 2013 Scuze de 2xpost da ma ajuta si pe mine va rog cineva ? *Imi stii numele , dar nu si povestea. *Ti s-a spus ce am facut , dar nu si prin ce am trecut.
Moderators Courage Posted April 25, 2013 Moderators Report Posted April 25, 2013 Acolo se aflau avatarele. Eventual, vezi dacă în fişierul de imagini ale temei > profile se află imaginea default_large.png (avatarul default).
vbicompany Posted April 25, 2013 Author Report Posted April 25, 2013 Da , am adaugat in folderul cu images de la tema asa ceva . Ce ar putea sa fie ? *Imi stii numele , dar nu si povestea. *Ti s-a spus ce am facut , dar nu si prin ce am trecut.
Moderators Courage Posted April 25, 2013 Moderators Report Posted April 25, 2013 În folderul profile din folerul de imagini ale temei l-ai adăugt?
gaby Posted April 25, 2013 Report Posted April 25, 2013 Cel mai probabil imaginile lipsesc. Da click dreapta pe imaginile lipsa si uita-te la locatie, apoi, fa rost de imagini si pune-le prin intermediul FTP in locatia respectiva. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Courage Posted April 25, 2013 Moderators Report Posted April 25, 2013 gaby, din moment ce imaginea nu există, nu cred că îi poate afla calea.
gaby Posted April 25, 2013 Report Posted April 25, 2013 Ba da, calea ar trebui sa fie afisata. Tema este codata in asa fel incat sa stie calea catre imagini, de exemplu pentru avatare calea ar trebui sa fie public_html/public/style_images/master/profile/default_large.png, asta pentru dema default. Pentru alta tema, calea este aceeasi doar ca in loc de master, este trecut numele folder-ului cu imagini al temei, de exemplu carbon_red. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
vbicompany Posted April 25, 2013 Author Report Posted April 25, 2013 Faza este ca eu imaginea default_large.png este bagata acolo . Ar putea sa fie de la un .css si sa fie pus gen in loc de .png .gif , sau alt nume ? Ca numa nu reusesc sal rezolv , ca pozele sunt bagate dar nu le citeste (sa zic asa) *Imi stii numele , dar nu si povestea. *Ti s-a spus ce am facut , dar nu si prin ce am trecut.
gaby Posted April 25, 2013 Report Posted April 25, 2013 Pe tema standard se vad ok? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
vbicompany Posted April 25, 2013 Author Report Posted April 25, 2013 nu si pe tema standard IP.Board se vede tot la fel . *Imi stii numele , dar nu si povestea. *Ti s-a spus ce am facut , dar nu si prin ce am trecut.
Solution gaby Posted April 25, 2013 Solution Report Posted April 25, 2013 Incearca sa dezactivezi gravatars, daca problema e doar la avatare , daca nu stii cum, vezi: Cum pot schimba avatarul default in IPB 3.3.x / 3.4.x? 1 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
vbicompany Posted April 25, 2013 Author Report Posted April 25, 2013 Da multumesc am rezolvata , Va multumesc foarte foarte foarte frumos *Imi stii numele , dar nu si povestea. *Ti s-a spus ce am facut , dar nu si prin ce am trecut.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now