vbicompany Posted April 28, 2013 Report Posted April 28, 2013 Buna PCtroubleshooting incerc si eu sa fac ceva si nu imi reuseste , asa cum scrie si in titlul postului vreau sa fac un chenar cu anunturii . Ca si aici : Ce cod trebuie sa folosesc pentru a creaa asa ceva ? - Intrebarea mea . Respect PCtroubleshooting *Imi stii numele , dar nu si povestea. *Ti s-a spus ce am facut , dar nu si prin ce am trecut.
vbicompany Posted April 28, 2013 Author Report Posted April 28, 2013 Scuze de 2x post dar stie cineva acest cod daca va rog ? *Imi stii numele , dar nu si povestea. *Ti s-a spus ce am facut , dar nu si prin ce am trecut.
Moderators Courage Posted April 28, 2013 Moderators Report Posted April 28, 2013 Poti sa fi mai explicit? Doresti un fel de categorie cu acele anunturi, sau ce? Nu mai bine vezi sursa paginii (codul HTML) din click dreapta?
Solution gaby Posted April 28, 2013 Solution Report Posted April 28, 2013 Uita-te peste: Cum pot adauga anunturi globale in IPB? si Cum adaug anunturi si cum fac un footer in IPB? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
vbicompany Posted April 28, 2013 Author Report Posted April 28, 2013 Multumesc am rezolvato.Mesajul corect era de la : Cum pot adauga anunturii globale in IPB - mesajul lui gaby , de la care codul corect a fost a lui House_MD . Multumesc. Puteti ta T/C Respect Pctroubleshooting. *Imi stii numele , dar nu si povestea. *Ti s-a spus ce am facut , dar nu si prin ce am trecut.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now