emytza Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 Salut , dupa cum spun si in titlu, am o mare problema: Your profile photo directory is not writable Please check the permissions on the profile photo directory '/home/pfro/public_html/uploads/profile/' and make sure that it is writable Desi am dat permisiunile 777 la toate folderele subfolderele si fisierele de pe host aceasta eroare nu dispare si , de ex nu imi pot pune un avatar. Ce e de facut? inafara de reinstalarea forumului . Mersi
gaby Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 Esti sigur ca ai setat CHMOD 777 pe folder-ul profile din public_html/uploads? Mie parca nu imi vine sa cred. De asemenea, ai cumva PHP Safe Mode pe ON? Uita-te in ACP -> Support Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gaby Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 Verifica si folder-ul profile din uploads. In imagine ai prezentat permisiunile folder-ului uploads. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Courage Posted May 2, 2013 Moderators Report Posted May 2, 2013 Vezi ca în AdminCP > System Settings > System > General Configuration; la Path to 'upload' directory sa fie trecut /home/pfro/public_html/uploads/profile/ , iar la Upload URL să fie trecut http://numeforum.ro/uploads De asemenea, vezi şi folderul profile să fie trecut tot pe 777 1
emytza Posted May 2, 2013 Author Report Posted May 2, 2013 Am facut toate astea... cred ca o sa reinstalez forumul.... mai aveti alte sugestii?
Solution gaby Posted May 2, 2013 Solution Report Posted May 2, 2013 E posibil sa fie de la script, mai ales daca e nulled... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
emytza Posted May 2, 2013 Author Report Posted May 2, 2013 Ok , o sa il reinstalez , multumesc mult !
emytza Posted May 2, 2013 Author Report Posted May 2, 2013 Am reinstalat si nu mai am aceasta problema.
Costy# Posted October 28, 2015 Report Posted October 28, 2015 AM si eu la forumul meu aceiasi problema ma puteti ajuta?....nu am inteles prea bine ce trebuie sa fac cu folderul ala 777 explicati-mi putin ...PS: scuzati-mi nesimtirea poate asa cred unii dar chiar nu am inteles...
FPK* Posted August 19, 2016 Report Posted August 19, 2016 On 5/2/2013 at 0:36 AM, Courage said: Vezi ca în AdminCP > System Settings > System > General Configuration; la Path to 'upload' directory sa fie trecut /home/pfro/public_html/uploads/profile/ , iar la Upload URL să fie trecut http://numeforum.ro/uploads De asemenea, vezi şi folderul profile să fie trecut tot pe 777 mersi mult, m-a ajutat, se muta-se de la home la home2, de asemenea acolo iti arata ce detecteaza IPB-u, deci, mersi mult +1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now