+MaTTeO Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 Cum spune si titlul noii membrii de pe indungi.ro primesc un pm(personal message) de la struMf( fondatorul) in care sunt salutati cum pot pune si eu asa ? 1
Moderators Courage Posted May 2, 2013 Moderators Report Posted May 2, 2013 (M34) Auto Welcome Members 2.2: http://www11.zippyshare.com/v/36768928/file.html
+MaTTeO Posted May 2, 2013 Author Report Posted May 2, 2013 uite cum imi apare in pm:Hello sarpele,<br /><br />Welcome to RegalGames Romania. Please feel free to browse around and get to know others. If you have any questions please don't hesitate to ask.<br /><br />You joined on the 02 May 2013.<br /><br /> desi eu a scris bine in acp :| :| Eu asa vreau sa arate Salut, EU_DOAR_EU, Iti multumim pentru ca ne-ai ales si vreau sa stii ca suntem mandrii ca ai contribuit la dezvoltarea comunitatii datorita inregistrarii tale. Conducerea iti sta la dispozitie iar daca ai nevoie de ajutor iti recomandam deschiderea unui ticket apasand pe butonul ASISTENTA prezent in meniul principal al forumului. In data de 05 October 2012 - 07:03 PM te-ai alaturat unei comunitati de viitor. 1
gaby Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 Si cine te opreste ? De ce nu modifici mesajul?Link Setari: Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+MaTTeO Posted May 3, 2013 Author Report Posted May 3, 2013 orice as scrie mesajul primit ii apare cu cod html parca e deschis cu notepad
gaby Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 Uita-te acum la setari (nu pusesem link-ul bun). Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+MaTTeO Posted May 3, 2013 Author Report Posted May 3, 2013 e vorba de mesaj ca eu daca pun apare si in mesaj daca pun normal apasand enter apare in mesaj
gaby Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 Nu inteleg. Vrei sa spui ca utilizatorul care primeste PM il primeste in format text (nu se interpreteaza HTML-ul)? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+MaTTeO Posted May 3, 2013 Author Report Posted May 3, 2013 (edited) exact deci eu in acp il pun sa arate asa : Salut,%member_name%, Iti multumim pentru ca ne-ai ales si vreau sa stii ca suntem mandrii ca ai contribuit la dezvoltarea comunitatii datorita inregistrarii tale. Conducerea iti sta la dispozitie iar daca ai nevoie de ajutor iti recomandam sa te adresezi Staff-ului In data de %joined_date% te-ai alaturat unei comunitati de viitor. iar pmul primit apare asa : Salut, eudoareu.test2,<br /><br />Iti multumim pentru ca ne-ai ales si vreau sa stii ca suntem mandrii ca ai contribuit la dezvoltarea comunitatii datorita inregistrarii tale. RegalGames Romania. Conducerea iti sta la dispozitie iar daca ai nevoie de ajutor iti recomandam sa te adresezi Staff-ului nostru.<br /><br />In data de 02 May 2013 te-ai alaturat unei comunitati de viitor. Edited May 3, 2013 by Criss Angel
gaby Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 Hmm, si daca pui tu br-urile in mesaj? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Solution gaby Posted May 5, 2013 Solution Report Posted May 5, 2013 Incearca sa activezi HTML-ul pe forum pentru grupul Admin (Members > Member Groups > Manage User Groups > Global > Can post HTML -> Yes), si vezi daca merge . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gaby Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Atunci, cam raman in pana de idei . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now