Jump to content

Cum Fac Auto Pm La Inregistrara Noilor Membrii?

Go to solution Solved by gaby,

Recommended Posts

Posted

Cum spune si titlul noii membrii de pe indungi.ro primesc un pm(personal message) de la struMf( fondatorul) in care sunt salutati cum pot pune si eu asa ?

• Downvote 1

iFwYryB.jpg

Posted

uite cum imi apare in pm:Hello sarpele,<br /><br />Welcome to RegalGames Romania. Please feel free to browse around and get to know others. If you have any questions please don't hesitate to ask.<br /><br />You joined on the 02 May 2013.<br /><br />

desi eu a scris bine in acp :| :| :| :| :|

Eu asa vreau sa arate

Salut, EU_DOAR_EU,  

Iti multumim pentru ca ne-ai ales si vreau sa stii ca suntem mandrii ca ai contribuit la dezvoltarea comunitatii datorita inregistrarii tale.

Conducerea iti sta la dispozitie iar daca ai nevoie de ajutor iti recomandam deschiderea unui ticket apasand pe butonul ASISTENTA prezent in meniul principal al forumului.

In data de 05 October 2012 - 07:03 PM te-ai alaturat unei comunitati de viitor.

• Downvote 1

iFwYryB.jpg

Posted (edited)

exact deci eu in acp il pun sa arate asa :

Salut,%member_name%,

Iti multumim pentru ca ne-ai ales si vreau sa stii ca suntem mandrii ca ai contribuit la dezvoltarea

comunitatii datorita inregistrarii tale.

Conducerea iti sta la dispozitie iar daca ai nevoie de ajutor iti recomandam sa te adresezi Staff-ului

In data de %joined_date% te-ai alaturat unei comunitati de viitor.

iar pmul primit apare asa :

Salut, eudoareu.test2,<br /><br />Iti multumim pentru ca ne-ai ales si vreau sa stii ca suntem mandrii ca ai contribuit la dezvoltarea comunitatii datorita inregistrarii tale. RegalGames Romania. Conducerea iti sta la dispozitie iar daca ai nevoie de ajutor iti recomandam  sa te adresezi Staff-ului nostru.<br /><br />In data de 02 May 2013 te-ai alaturat unei comunitati de viitor.

Edited by Criss Angel

iFwYryB.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.