Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am deschis acest toic in speranta ca cineva se va gasi sa ma ajute si pe mine de la a-z sa instalez si sa fac sa functioneze corect ip content

iFwYryB.jpg

• Moderators
Posted

What's so hard? Iei fişierele, le pui în FTP, după care intri în AdminCP la Applications & Modules şi îl instalezi de acolo :)

Posted

1. da si imi apare cu alb  ( nu se integreaza cu defletion) doar chenarele cu articole sunt albe nu tot dar...

2.cand scriu domeniulmeu.ro nu imi intra pe ip content ci pe forum

iFwYryB.jpg

• Moderators
Posted

Tema trebuie să o modifici tu (dacă nu ai licenţă ... teme gratis IP.Content nu am văzut până acum).

• Moderators
Posted

Văd că nu prea îţi place să fi original: nick & avatar de pe îndungi (apropo, vezi că pe avatarul tău scrie Indungi Romania); logo de pe b-zone, imagini pt. grupuri tot de pe b-zone

Posted

logoul are doar maimuta copiata , imaginile de grupuri da sunt copiate ptr ca mergeau cu logoul iar avatarul imi este foarte lene sa deschid photoshopul sa sterg reclama :| deci va merge sau nu? acel plugin sau tema

problema cu ip fontent cand scriu domeniulmeu.ro am rezolvato doar asta a ramas

scz ca nu am sters reclama din poza ;)) greseala mea

iFwYryB.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.