Jump to content

Recommended Posts

Posted

bun am intrat pe site, dar acolo imi afiseaza codul culorilor ( rgb, Hexadecimal ), numele si aspectul.

ce nu stiu este cum pot face tinta o culoare anume, adica care este comanda mai exact ?

nu am folosit niciodata, si nici nu prea m-am interesat pentru asa ceva, si de aceea nu stiu :) ... dar fi sigur ca mai sunt multi care nu stiu, si parerea mea ar fi sa editezi primul post si sa dai mai multe detalii.

merci :alien:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Hell Spawn dak vrei sa se schimbe culoarea la tinta uite o comanda folositoare : bind "mouse1" "adjust_croshair" ... bafta ...

Gaby comanda e "cl_croshair_color 0 0 0 [ exemplu ]"

So lonely ... so NUMB :-< ... dNd

dutetareTURBO.ro # NOS

cooltext67546462mh6.th.jpg

Posted

Deci pentru tinta la AWP sunt foarte multe programe care iti pot modifica tinta cum vrei tu si ce culori vrei tu ! dar la arme in viatza ta nai sa vezi asa tinta la cs cum am desenat eu in paint aici cam stramb da na :Dtintacsqo2.png

vibefm.gif

Click here please !

Posted

ce ai tu in poza aia se numeste SCOPE, poti gasi mai multe la adresa http://www.fpsbanana.com/guicats/5 pe care probabil o sti deja, s-ar putea sa se poata face si la tinta normala dar probabil cu niste fisiere in genul skinurilor...

oricum, nu stiu de ce ai avea nevoie de zece culori la fiecare liniuta de la tinta...nu cred ca va creste performanta sau skill-ul tau daca ai 10 culori la tinta...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 4 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.