Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna,ma numesc Mihai Daniel,am 15 ani si sunt pasionat de IT.Am avut primul contact cu domeniul IT din pricina jocurilor,mai exact m-a interesat cum se comporta sistemul in conditii de 'stres', la jocuri sau filme.Am ajuns aici cautand cerintele de sistem de la mai multe jocuri,aici reamintim MMORPG-uri sau Adventure Games,desi am acordat cea mai mare atentie jocurilor de tip racing,in cazul nostru, sa ma 'cunoasteti' mai bine de pe un vechi forum la care am activat aproximativ 2 ani : http://board.4story.ro,aici aveam pseudonimul/porecla {nick-ul} : LostHeart,ManDown,iar mai apoi Arkin.Acolo am fost tratat cu respect si sper ca PCTroubleshooting nu va face exceptie.Astept intrebarile voastre.

Posted

Bine ai venit !   :pct2:

• Upvote 1

SUCCESS.The only place you'll find success before work it's in the dictionary.

Posted

Multumesc,gaby.Bine v-am gasit.Am uitat sa mentionez ca pe acel forum aveam si nick-ul {draku}.Din pacate am avut 4 conturi pentru ca mereu incalcam accidental regulile si eram sanctionat,mai apoi 'banned'.Sper sa nu se intample la fel si aici.

P.S : mie imi place underline-ul si bold-ul...

• 2 years later...
Posted (edited)

ah.. mai bine tac :-j sterge cineva postu meu?

Eh,acu' nu ne lasa in suspans...:))

Salutare , chiar daca e cam tarziu.

​Mersi.

Desi,nu-i ciudat ca urezi asta cuiva care a venit inaintea ta? :-

Edited by Terror
  • +FML unlocked this topic
Posted (edited)

Intr-adevar,l-am redeschis.

Ca vad ca si cu el inchis,Kronos tot a reusit sa dea reply.:-?

Era/este si el cu cateva dintre accese?

Edited by Terror
Posted (edited)

gaby parca le-a inchis dupa ce a postat el :)).

Marog.

​Pai era inchis,dar nu inteleg cum a postat...el nefiind Ambasador/Moderator...Vreo idee?

Si mai straniu,eu il rugasem pe Gaby sa stearga topicul asta.

Edited by Terror
  • gaby locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.