Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, si bine v-am regasit. Asa cum probabil va asteptati, vin cu o noua intrebare si anume: de unde pot descarca imaginea (iso) de instalare a Windows 8?

Am un laptop ce a venit cu acest sistem de operare preinstalat, insa fara vreun CD cu kit-ul de instalare, ci doar cu product key-ul. Am intrebat la magazin si cineva de acolo mi-a spus ca gasesc imaginea pe site-ul Microsoft. Am cautat-o dar, nu am gasit nimic in acest sens. Ma poate ajuta cineva?

Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Intr-adevar, pe site-ul Microsoft se gaseste imaginea pentru Windows 8. Butonul Install Windows 8 pe care il gasesti pe pagina: http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/upgrade-product-key-only, ar trebui sa te conduca spre descarcarea utilitatii de Setup Windows 8.

Dupa descarcare va trebui sa rulezi utilitatea de setup si sa introduci codul de licenta pentru Windows 8 (acest pas este necesar doar daca doresti sa descarci imaginea pe un computer cu alt sistem de operare decat Windows 8; pe un computer cu Windows 8 instalat, acest pas este sarit) pentru a incepe descarcarea imaginii de instalare.

Odata ce descarcarea imaginii este terminata, vor fi verificate fisierele (procesul poate dura cateva minute), dupa care utilitatea de setup iti va oferi 3 posibilitati de instalare a sistemului. Pe tine ar trebui sa te intereseze Install by creating media (pentru a fi posibila crearea unui stick USB bootabil folosind ulterior optiunea USB flash drive, sau pentru a salva imaginea pe calculator folosind optiunea ISO File.

P.S: Imaginea ISO descarcata va avea aceeasi arhitectura ca a sistemului de pe care este descarcata (daca sistemul de pe care folosesti utilitatea de setup pentru descarcarea imaginii ISO este pe 32 biti, pe 32 biti va fi si imaginea de instalare a Windows 8; daca este pe 64 de biti, pe 64 de biti va fi si imaginea de instalare a Windows 8).

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.