Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut . Am intrat cat de curand pe un fprum . si miemi arata ca sunt Online 125 members . Dar nu cred ca sunt . Sunt Ca Niste Boti . Seara sunt on 80 . SI nu cred . ca e o comunitate noua . Si "Boti" astia nu fac niciun post nici nu vizualizeaza profiluri . Sunt ca un Fel de Oameni fara viata . Si as vrea sa fac si eu asa la forumu meu . Daca e vreun Program sau ceva

Uitati o poza . :

PiSd8PM.png

Si casa nu va inselati . intrati aici : http://www.streetg.ro/

Slide-Zone.Com

Posted

Am bagat . 1000 de vizitatori si Imi apare asta

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 64 bytes) in /home/slidezon/public_html/forum/ips_kernel/classDbMysqliClient.php on line 471

Slide-Zone.Com

Posted

Si mai e ceva . Datimi si mie Hookul in Care fac un Cont Gen " BOT PC" si cand se inregistreza cineva zice pe chat Bun Venit "gaby" )era un exemplu) . Multumesc .

Si inca ceva cum pot sa fac adica cand sa inchid un Topic sami ceara Motiv . Si sa numai scriu eu TC sa scrie un Cont  ( Contu care scrie si pe chat Bun Venit ) .

gen :

Acest Subiect a fost inchis de un Memberu al Staffului

Motiv :

Cu Respect Stafful ____

A nu stiti cum ?

Slide-Zone.Com

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.