Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am si eu o problema. Deci, am instalat si eu TuneUP totul a mers bine pret de cateva minute pana cand am observat ca am 3 probleme care trebuiesc fixate, am intrat acolo in tuneup si imi zicea ca trebuie sa dau update la driver cd-rom ceva de genul am intrat in device manager am dat sa-si dea update si supriza imi zice ca cica este deja actuzalizat.. apoi m-am gandit sa bag cd-ul primit odata cu pc dar din pacate in my computer nu imi apare aia cu cd-ul....

2wnspkj.png

vreo idee? a era sa uit.. a mai gasit tuneup 2 probleme .. SASDIFSV imi zice si la asta sa-i dau update.. dar nu merge.. si asta SASKUTIL tot la fel ca la celalat..

5zr7eu.png

Posted

Pentru CD-ROM, vezi daca nu cumva te ajuta pasii acestia:

1. Start Registry Editor (Regedt32.exe).
2. Locate the UpperFilters value under the following key in the registry:
HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetContro lClass{4 D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
3. On the Edit menu, click Delete, and then click OK.
4. Locate the LowerFilters value under the same key in the registry:
HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetContro lClass{4 D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
5. On the Edit menu, click Delete, and then click OK.
6. Quit Registry Editor.NOTE: After you remove the Upperfilters value and the Lowerfilters value, if you notice lost functionality in a particular program, such as CD recording software, you may need to reinstall that software. If the problem recurs, consult with the software vendor for assistance.

7. Restart your computer.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Am incercat ce mi-a zis gaby in postul de mai sus dar din pacate nu a functionat. Si aseara am dat sa-l reformatez am bagat dvd-ul cu wind 7 totul a mers perfect pana a inceput sa se instaleze cand a ajuns la 98% am primit eroarea aceasta:

"Windows cannot install required files. The file may be corrupt or missing. Make sure all files required for installation are available and restart. Error Code 0x80070017"

Am formatat toate partitie...

Am incercat o metoda de pe google dar nu a functionat(ceva legat de windows memory diagnostics si totul era ok nu aveam nici o problema).. vreo idee? .. m-am cam saturat de problemele astea..

Posted

Si eu aveam aceasti problema in Windows XP.Exista 2 posibile cauze :

-> CD-ROM

-> HDD

Cum poti depista adevarata problema -> Incerci instalarea Windows-ului cu un alt CD-ROM,daca ai.Daca si ala face pe nebunul sigur e HDD-ul.Mai exact,cat te-a tinut Windows-ul ? Vezi tu,daca instalezi Windows-ul si dupa max. 3-4 zile ti se sterge automat,saracu' Hard e dus.In caz contrat poate fi CD-ROM-ul.Iti recomand sa chemi un expert.

Posted

UltimateBootCD -> faci un CD bootabil ( la fel cum ai facut cu windowsu) si ai programe acolo care cauta problemele pe hard (daca zici ca asta o fi buba). Ai grija, tre sa alegi programu pentru firma care a facut hardu (gen seagate -> programu pe care scrie SEAGATE).

Mai poti incerca totusi cu alt DVD sau sa instalezi de pe stick (daca ai unu destul de mare si compu suporta asta)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Am instalat xp-ul si o sa vad daca se intampla cum a zis mihai in postul de mai sus.Revin cu post.

• Moderators
Posted

Cea mai comuna problema cand primesti eroarea de care ai scris mai sus e problema de RAM. Una sau mai multe placute de ram are/au probleme.

Fa ce-a scris GOH mai sus cu ultimatebootcd sau cu hirens boot cd si dai un scan pe RAM si HDD.

Posted

Din imagine reiese ca HD-ul e super OK.Asta ma face sa ma gandesc la 2 lucruri :

1.Fie CD-Rom-ul {locul unde intra CD-ul} este defect.

2.Fie,cum a fost si in cazul meu,in momentele de 'stres',instalare Windows,Gaming etc. se cam incalzeste sursa si trebuie schimbata -> iti apare acea eroare cand instalezi Windows-ul,se blocheaza,pica Windows-ul dupa 3-4 zile,dar nu cred ca determina faptul ca nu-ti apare CD-ROM-ul in my Computer.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.