Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am pus un pareu cu Johnny ca, Counter Strike e mult mai jucat decat Dota!!Si am facut un pool sa vad ce zice lumea!!!Eu aleg counterul pentru ca dota nu stiu sa joc si nu ma pasioneaza! :P

P.S...LASATI SI REPLY CU RASPUNSUL SI CU COMENTARII DACA AVETI CA SA STIM SI NOI VINE VOTEAZA!

Posted

Am pus un pareu cu Johnny ca, Counter Strike e mult mai jucat decat Dota!!Si am facut un pool sa vad ce zice lumea!!!Eu aleg counterul pentru ca dota nu stiu sa joc si nu ma pasioneaza! :P

Counter Strike este un joc mai vechi si zic eu ca este mai mult jucat decat Dota care dabea a aparut. :crazy:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Nu cred ca ai inteles bine. Eu m-am referit la mine ca prefer mai mult dota, si ca este mai complex, interesant decat counter, nu ca ar juca mai multi. Dota are cam in jur de 1 an de cand este aparuta, si normal ca nu sunt multi inca care sa joace. Si deocamdata pe acest forum cam greu sa supui la vot, cand sunt abia 5 oameni activi pe forum.

• 3 months later...
Posted

:X DoTa :X

:X MAP DoTa :X

Y LOVE DoTA !!

SA MOR sa se apuce lumea mai mult de ea si osa rupa tot ce exista:D;)

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

:X DoTa :X

:X MAP DoTa :X

Y LOVE DoTA !!

SA MOR sa se apuce lumea mai mult de ea si osa rupa tot ce exista:D;)

Mai ai un warn cu suspendare...Daca mai continui asa s-ar putea sa fie mai bine ;)

• 4 weeks later...
Posted

eu ma joc ambele deci ... ambele :))

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

• 1 year later...
Posted

CS mi se pare mult mai jucat decat Dota,asta nu o zic de la mine,e parerea a mai multi,i-am intrebat pe toti copii din scoala[aporape] si cam toti sunt cu CS si nu doar cei din clasele 5-8....ci si cei mai mici,saracii pitici :crazy: .Aia nu cred ca se mai gandesc la altceva dceat impuscaturi...

2uek0t1.jpg
Posted

World of Warcraft este cel mai jucat joc din lume...dar dintre cele doua de mai sus...Counter-Strike este pe primul loc,nu pentru ca imi place mie :X ci pentru ca a fost facut un studiu pe tema asta.

Din cate tin minte era ceva de genul:

Locul 1 :World of Warcraft

Locul 2: Counter-Strike

Locul 3: Seria Need For Speed

Locul 4: Seria Grand Theft Auto

" N-am, pleacă ! "

• 6 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.