+Smeagoll Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Am pus un pareu cu Johnny ca, Counter Strike e mult mai jucat decat Dota!!Si am facut un pool sa vad ce zice lumea!!!Eu aleg counterul pentru ca dota nu stiu sa joc si nu ma pasioneaza! P.S...LASATI SI REPLY CU RASPUNSUL SI CU COMENTARII DACA AVETI CA SA STIM SI NOI VINE VOTEAZA!
gaby Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Am pus un pareu cu Johnny ca, Counter Strike e mult mai jucat decat Dota!!Si am facut un pool sa vad ce zice lumea!!!Eu aleg counterul pentru ca dota nu stiu sa joc si nu ma pasioneaza! ← Counter Strike este un joc mai vechi si zic eu ca este mai mult jucat decat Dota care dabea a aparut. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
m0rph3us Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Muhahahaha ce e Dota? ) " No acu pe bune...Counteru` e cel mai jucat joc...intrece Dota So lonely ... so NUMB ... dNd dutetareTURBO.ro # NOS
Johhny Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Nu cred ca ai inteles bine. Eu m-am referit la mine ca prefer mai mult dota, si ca este mai complex, interesant decat counter, nu ca ar juca mai multi. Dota are cam in jur de 1 an de cand este aparuta, si normal ca nu sunt multi inca care sa joace. Si deocamdata pe acest forum cam greu sa supui la vot, cand sunt abia 5 oameni activi pe forum.
m0rph3us Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Corect Corect:)))) So lonely ... so NUMB ... dNd dutetareTURBO.ro # NOS
+lolek Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Eu m-am apucat de DOTA e mai marfa I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+St3aLth-CS Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 CS este cel mai jucat joc pana acum insa cred ca dota va avea mai multi fanii dar s nu uitam d LINEAGE 2 sau d WOW care au o groaza d fanii LOVE DOTA
+lolek Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 DoTa MAP DoTa Y LOVE DoTA !! SA MOR sa se apuce lumea mai mult de ea si osa rupa tot ce exista:D;) I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
Tavicu Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 DoTa MAP DoTa Y LOVE DoTA !! SA MOR sa se apuce lumea mai mult de ea si osa rupa tot ce exista:D;) ← Mai ai un warn cu suspendare...Daca mai continui asa s-ar putea sa fie mai bine
+Al3xXys Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 eu ma joc ambele deci ... ambele Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
Mitza_003 Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Eu as zice ca Counter-Strike e cal ma jucat joc creat vreodata. L-am jucat multi de la o varsta frageda si vom continua sa jucam CS pana la o varste inaintate... .....frag or die.... Mitza003.comFever Media
+Nameless Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 am votat counter-strike....doar joc cam 5-6 ore pe zi si nu prea imi plac jocurile ca warcraft,dota,age of empire
gaara_girl Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 CS mi se pare mult mai jucat decat Dota,asta nu o zic de la mine,e parerea a mai multi,i-am intrebat pe toti copii din scoala[aporape] si cam toti sunt cu CS si nu doar cei din clasele 5-8....ci si cei mai mici,saracii pitici .Aia nu cred ca se mai gandesc la altceva dceat impuscaturi...
+Cjb Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 World of Warcraft este cel mai jucat joc din lume...dar dintre cele doua de mai sus...Counter-Strike este pe primul loc,nu pentru ca imi place mie ci pentru ca a fost facut un studiu pe tema asta. Din cate tin minte era ceva de genul: Locul 1 :World of Warcraft Locul 2: Counter-Strike Locul 3: Seria Need For Speed Locul 4: Seria Grand Theft Auto " N-am, pleacă ! "
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now