Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Am o mica problema la ipb .. Mi-au disparut subforumurile unde am intrat . Adica, normal sus stanga trebuia sa imi arate unde ma aflu.. Cum e la voi : PC Troubleshooting → World Wide Web → Web Scripts → IP.Board , mie nu imi arata .. Si nu inteleg de ce . Tot ce am facut a fost sa mut un topic, am dat sa ma intorc la utlimul subforum, si nu mai imi arata alea :|

Posted

Nu cumva au acces si alti utilizatori la ACP, implicit la fisierele forumului? Teoretic nu are cum sa se intample asta daca muti sau stergi un topic. Daca pe alta tema merge bine, sigur s-a intamplat ceva cu tema respectiva. Dezinstaleaz-o, si instaleaz-o din nou. Ar trebui sa se rezolve.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 weeks later...
Posted

Da .. e de la browser .. Nu inteleg de ce, ca mergea bine pana acum .. Ciudat ca, pe forumul meu imi facea figuri browser-ul, iar pe acest forum nu .. acum face si aici .. [ maxthone cloud ] . Multumesc oricum de ajutor. Puteti da TC > 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.