Jump to content

Recommended Posts

Posted
Salut! Am un pc mediu, dar nu imi merg jocuri pe el nici macar GTA San Andreas, se misca in reluare.De ce? Am 3 gb rami, procesor AMD Athlon 64x2 Dual core 4200+ iar la placa video scrie 512 GeForce 6150SE Integrate RAMDAC.

Este din cauza placi video ? daca nu din ce cauza? Daca ii pun alta placa video dedicata merge mai bine?

Posted

Salut,

• Ai facut ultimele update-uri la driver-ul placii video?
  • Te-ai uitat sa n-ai virusi?
  • De cat timp n-ai curatat PC-ul de praf? Vezi sa nu ti se incalzeasca. Uita-te ce temperatura ai la procesor / placa video. Incearca HWMonitor
  • In alte jocuri cum se comporta?
  • Nici una de mai sus? Cred ca ar trebui sa-ti schimbi placa video. 

SUCCESS.The only place you'll find success before work it's in the dictionary.

Posted

Pai cu update-ul nu cred ca are treaba ca asa este de cand l-am luat,virusi nu am sigur,pc l-am curatat,la multe jocuri. daca ii pun o placa vide geforce 7300 park sau cv de genu merge mai bine park e dedicata,are un prieten.

Posted

Pai si la ce trebe sa ma uit ? este tot DDR2 park , la alt cv mai trebe sa ma uit ? si daca merge o sa miste mai bn pc?

Pune-o si vezi cum se comporta in jocuri, in cazul tau GTA, daca tot ziceai ca iti merge prost. Daca merge mai bine e clar ca trebuie sa-ti cumperi o placa video noua.

SUCCESS.The only place you'll find success before work it's in the dictionary.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.