Jump to content

Recommended Posts

Posted

Astazi am dat mai mult din intamplare peste Hostgator.ro, m-am uitat la pachete si sunt foarte ieftine (in comparatie cu alte firme din Romania), dar totusi, ceva imi spune sa nu am incredere... De aceea, m-ar interesa cateva pareri, daca ati avut de-a face cu ei, cum au decurs lucrurile, etc.

Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Serviciile sunt foarte ieftine intradevar,dar in majoritatea cazurilor,ce este ieftin este si de proasta calitate.Nu am incercat serviciile lor si nici nu cred ca le voi incerca prea curand,deoarece cum spunea si gaby, " nu imi inspira incredere".

Eu folosesc hostvision si hostico si sunt foarte multumit !

Ofer servicii seo! contact@silviupopovici.ro

Posted

nici pic de originalitate in nume, m-as mira de nu v-or fi dati in judecata de Hostgator....

Puteau sa foloseasca un brand name generator bun si isi faceau un nume unic,frumos dar asa sunt romanii,le place sa o arda ca in State..

Ofer servicii seo! contact@silviupopovici.ro

Posted

Buna ziua,

Eu am gazduire de la Hostgator.ro din luna Decembrie 2012 pentru site-urile mele cursvalutarbnr.net si asker.ro

Am un pachet - gazduire de 0,5 euro/luna si sunt foarte multumit, dar nu neaparat pentru costul mic, ci pentru ca nu au avut intreruperi de serviciu, pentru ca banda de trafic este intr-adevar nelimitata si pentru ca au un "support" foarte ok.

Domeniul lor poate ca este inregistrat pe persoana fizica dar site-ul isi desfasoara activitatea sub societatea comericiala Professional Solutions International SRL (se pot vedea toate datele firmei pe pagina lor de contact). Platile catre Hostgatr.ro le fac lunar prin banca lor (ING) folosind un card visa. Am cu ei si un contract pentru un banner care l-am pus pe site-ul meu si pentru care primesc 10 euro / luna.

In urma cu 2 ani am avut site-urile la HostGator.com platind cate 4,9 dolari / luna pentru fiecare. Dupa 2 luni HostGator.com mi-a suspendat site-ul cursvalutar.bnr cu motivatia: "Consum excesiv de resurse CPU". Am fost nevoit sa-l mai mut (la o firma din Romania R-----.ro) si apoi la Godday.com tot din acelasi motiv si in prezent sunt la hostgator.ro unde se pare ca chiar daca site-ul consuma resurse excesiv... nu mai "crapa CPU-ul".

Inca ceva: daca va uitati pe pagina lor "portofoliu clienti" veti vedea ca majoritatea clientilor de acolo sunt firme, pe care le puteti contacta si intreba daca sunt multumiti de hostgator.ro - asa am facut si eu. Cand am luat gazduire erau doar 8 site-uri pe pagina "portofoliu clienti", am accesat 4 site-uri, le-am scris mail, am sunat si dupa aceea am decis sa cumpar gazduire de la ei. Recent am sunat la firma S.C. Atmosphere Design Fashion SRL care a luat de la Hostgator.ro gazduire server dedicat "Profi - 198.9 euro/luna" si mi-au spus ca sunt foarte multumiti si ca serverul lor e in Germania. Eu mi-am expus opinia aici pe http://pctroubleshooting.ro  ca si client existent al hostgator.ro si doresc sa cred ca am facut un lucru bun, deoarece consider ca informatiile verificate sunt cele mai bune si eficiente pentru utilizatorii de Internet - pe de-o parte, iar pe de alta parte pentru o buna reputatie a site-ului http://pctroubleshooting.ro  care are ca scop o buna si corecta informare a utlizatorilor sai.

Mult Succes Tuturor !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.