Jump to content

Recommended Posts

Posted

salut PCT , vreau sa imi explicati si mie cum se face cu ip contenu asta.... Nu vreau linkuri vreau sa imi explicati de la A la Z . de ex 1 . instalez forum ipb in directorul forum sau na ... cum stiti voi :) va rog frumos ca vreau sa imi iasa si mie odata :)))

Posted

Asa cum am mai spus-o si pe aici: de instalare se gasesc in arhiva.

Instalezi forumul intr-un director (de exemplu: forum), daca vrei ca la accesarea www.site.ro sa apara continutul afisat pe IP. Content, si forumul sa fie accesibil la adresa www.site.ro/forum

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

gaby.... nush cum sa iti explic mie imi da ip contenu sa il bag in admin-->apllication_addon etc... nush dc...

Da si mie te rog add la cs.tequila@yahoo.ro te rog :)

• Moderators
Posted

Nu mai bine instalezi IP.Content separat, altundeva, şi dacă te descurci, bagi şi în folderul public_html?

Nu de alta, dar dacă îţi arăt ce setări ai acolo (la aplicaţia IP.Content), te iau toţi dracii dacă nu te pricepi. Am încercat şi eu.

• 1 year later...
Posted

Instalarea la mine a mers rapid .... Nu am mai umblat de un an pe ipb dar din cate mai imi afuc aminte iti explic ..: urci fisierele pe ftp ...te duci in ACP la addonuri si ii dai install ...... Astepti ..acum daca ai forumul in folder separat nu prea stiu cum faci sa pui contentul pe prima pagina ...... Daca ai forumul direct in public.html treaba e simpla .... Trebuie doar sa te joci un pic prin setari ca sa il faci sa fie prima pagina .... Tema daca presupun bine folosesti deflection ..... Tema oricare tema o schimbi la ip content reinstaland.o pe forum adica o stergi din acp si o pui iar .... Spunemi exact problema pe care o ai

iFwYryB.jpg

Posted (edited)

pai poti pune pe .ro un index care redirecteaza lumea pe ipcontent eu asa vad rezolvarea

Sau te poti juca prin setari pana gasesti ce iti trebuie eu asa faceam

Edited by MaTTeO

iFwYryB.jpg

Posted

ROOT = radacina = exact ceea ce vezi cand intri in public_html prin intermediul unui client FTP.

Daca pui fisierele unui site in root, acesta va fi accesibil la adresa www.domeniu.ro.

Daca pui fisierele unui site intr-un folder, creat in root, de exemplu: /forum, acesta va fi accesibil la adresa: www.domeniu.ro/forum

Asadar, instaleaza IP.Content in root, nu intr-un folder.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.