Jump to content

Recommended Posts

Posted

ok. tu zici ca mai mult. dar ideea e aceeasi.. conteaza cand te angajezi ca programator ca ai info sau ac? stiu ca venisera astia de la google sa recruteze din bucuresti si cluj acum ceva timp si oamenii spuneau ca vor absolventi la info, cu performante cel putin la nivel national(pomeneau si de olimpiade in mod dubios]. asta mi;a dat de gandit.

Posted

De acord cu ce a zis God mai sus. Lucrez in mediu profesional de 7 ani. Am studii in domeniul informaticii si am ajuns in final sa ma specializez pe treburi electronice, iar in schimb, am un coleg care a facut - ATENTIE ! - agronomie si exceleaza in domeniul ingineriei de sisteme informatice. Pe angajator trebuie sa-l surprinzi cu cunostintele tale in domeniul pe care vrei sa te angajezi. Nu prea conteaza ce facultate ai terminat sau daca ai terminat vreuna. Asta conteaza numai la recrutare. Adica, daca ai o facultate in alt domeniu sau nu ai deloc si nu ai nici un CV impresionant, s-ar putea sa nici nu te cheme la interviu, desi tu esti zeu pe domeniul respectiv. Deci diploma iti poate deschide usa. Dupa ce ai intrat pe ea, tine numai de tine.

Si inca ceva: facultatea nu iti ofera mediul profesional de care ai parte atunci cand te angajezi. Deci, "Verloren im Meer", nu te astepta ca la facultatea de fizica sa faci fizica profi. Profesionalismul se dezvolta la locul de munca.

Posted

:)) E politehnica care are facultatea de automatica si calculatoare care are si sectie de licenta in informatica 3 ani si ingineria desigur de 4 ani in automatizari si informatica industriala si calculatoare si tehnologia informatiei... or something like that.

Posted

Nu stiu cum e pe foaie, dar practic ACul are 3 sectii: Info (3 ani, se intra e dosar), CTI + IS ( 4 ani, se intra cu admitere).

Zic CTI + IS pentru ca primul an e la comun, si abia cand se termina primul an alegi CTI sau IS.

Pav... la polii primii 3 ani sunt cei mai grei...pana intri in anul 2 :))

Acu serios...am auzit ca anu 3 ar fi cel mai greu :-? Dar stai calm nu e io stiu ce...

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.