Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prima sesiune a examenului de bacalaureat a trecut, iar majoritatea celor care frecventeaza forumul inteleg ca l-au luat, si deja au inceput discutiile despre facultatile pe care sa le aleaga, pe Astfel, pentru ca acel topic nu este chiar cel mai potrivit, propun ca intrebarile si raspunsurile cu privire la facutati sa aibe loc in acest topic :D.

Si, ca sa incepem discutiile, va intreb: v-ati hotarat? unde mergeti mai departe?

gQoPzZo.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Uneste posturile de acolo care au legatura cu discutia asta.

Eu dupa cum ziceam la Telecomunicatii la Timisoara -dar nu e usor, daca nu in alta parte, poate Cluj sau Hunedoara.

Posted

Alex....Din ce oras/judet esti? Si pana unde vrei sa te limitezi cu facultatea? Ma refer la distanta ai ceva preferinte la care ti s-a pus pata? Adica vrei sa te duci glont la ele?

(Spun asta ca te bate gandul sa te duci la telecomunicatii, si in CTA e o facultate buna.)

• Moderators
Posted

Yup...Meserie curata, (adica nu te manjesti cu toate c********e) bine platita, colinzi lumea, si imi place.

esti prima persoana care o aud ca da la marina .

Posted

In Constanta? Am plecat acum 13 ani de acolo. Ma duc in partea opusa, la Timisoara. Marina e marina si nu ma tenteaza. Bag ceva in ea scoala. La ce bun sa iei 9,65 la mate in bac cand habar n-ai si nu intelegi cum naiba se fac exercitiile astea (am pus linku mai jos). Un sfat: daca sunteti la tehnologic fugiti mancand pamantul ca nu faceti nici un rahat cu ce invatati acolo. Faceti exrecitii de cresa in comparatie cu cele care iti trebuie pt admiterea la o facultate care se respecta.

http://www.scribd.com/doc/152727301/exercitii?secret_password=10ugh9ycd0ghfsdmpsxu

Posted

Da dracu ia examenu lu astia de admitere... la cluj as intra cu 9.5 la telecomunicatii dar la Timisoara nu scot nici 5 ine xamenu lor.Da Cluju e un oras foarte scump.

Posted

Al doilea profil e de la ASE :D? E sau nu, au si cei de la ASE, iar ca descriere ar fi:

Complexitatea deosebita a relatiilor economice si sociale contemporane, studierea acestor relatii si cunoasterea lor profunda implica utilizarea modelarii economico-matematice a acestora, utilizarea metodelor statistice moderne, precum si a instrumentelor informaticii economice. Aceste metode, tehnici si instrumente moderne ale stiintelor economice sunt incluse in planurile de invatamant, studentii dobandind astfel capacitati si competente deosebite, extrem de utile in activitatile lor viitoare.Studiile universitare de licenta asigura pregatirea de baza si cunostinte la nivel operational cu un pronuntat caracter practic-aplicativ. Absolventii dobandesc competente prin care executa activitati referitoare la: organizarea si optimizarea productiei la nivel microeconomic, organizarea activitatilor din administratie, transport, analiza sistemelor de productie, sociale, financiare si de conducere, organizarea si executarea activitatilor de prelucrare a datelor, fundamentarea deciziilor economice, efectuarea sondajelor statistice si interpretarea rezultatelor, calcule de indicatori statistici, operatiuni din domeniul asigurarilor si din cel financiar - bancar.

Sa iti spun eu din experienta cu ce se mananca, nu prea stiu exact, insa am avut parte si de Statistica si de Informatica Economica. In timp ce informatica economica e ok (nu faci programare, faci in principiu doar bazele + ceva HTML), cu statistica personal nu m-am inteles prea bine :)).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Stie cineva cum e admiterea la ac in poli timisoara? Ma pierd de tot pe site-ul lor. (ma refer daca dai examen,, la ce dai examen sau daca e pe baza de dosare / bla bla bla)

Posted

Stie cineva cum e admiterea la ac in poli timisoara? Ma pierd de tot pe site-ul lor. (ma refer daca dai examen,, la ce dai examen sau daca e pe baza de dosare / bla bla bla)

is/cti = examen matematica

info = dosare

stai in banca te, se schimba multe pana ajungi tu acolo. :)) prea entuziasmat esti

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Iti zic eu cum e anu asta. La AC (automatica si calculatoare) si ETC (electronica si telecomunicatii) se da un examen comun din matematica. Testul consta in 12 intrebari grila la care un singur raspuns este corect din cele 5 variante propuse. Nu iti fa sperante ca le faci mintal, rezolvarea poate fi si de 2 pagini/ exercitiu, desi e grila. 

Click aici pentru informatii cu privire laa dmitere 2013. Culegerile propuse spre rezolvare sunt aceasta si aceasta. Exista si varianta tiparita care apare in fiecare an cu mici modificari.

AC a facut un site de prezentare pt faculatea lor aici. Cu toate astea, site-ul actual al ETC adica acesta ofera datele actualizate cu privire la admitere.

Planul de invatamant pt AC este aici in timp ce planul de invatamant pentru ETC este aici.

De asemenea poti gasi exercitii si variante aici

Subiecte date la admiterea din 2008,  2011 si 2012

La info s-a intrat cu dosare - media bacului. 

La AC si ETC s-a intrat cu 80% nota obtiunuta la examenul lor si 20% media de la bac. Nota la testul lor conform metodologiei de admitere din 2013 se calculeaza asa = 0.08 x punctajul obţinut + 2

Prin urmare media de admitere se calculeaza asa: (nota la testul lor x 5 + media bac)/5

• Moderators
Posted

Al doilea profil e de la ASE :D? E sau nu, au si cei de la ASE, iar ca descriere ar fi:

Complexitatea deosebita a relatiilor economice si sociale contemporane, studierea acestor relatii si cunoasterea lor profunda implica utilizarea modelarii economico-matematice a acestora, utilizarea metodelor statistice moderne, precum si a instrumentelor informaticii economice. Aceste metode, tehnici si instrumente moderne ale stiintelor economice sunt incluse in planurile de invatamant, studentii dobandind astfel capacitati si competente deosebite, extrem de utile in activitatile lor viitoare.Studiile universitare de licenta asigura pregatirea de baza si cunostinte la nivel operational cu un pronuntat caracter practic-aplicativ. Absolventii dobandesc competente prin care executa activitati referitoare la: organizarea si optimizarea productiei la nivel microeconomic, organizarea activitatilor din administratie, transport, analiza sistemelor de productie, sociale, financiare si de conducere, organizarea si executarea activitatilor de prelucrare a datelor, fundamentarea deciziilor economice, efectuarea sondajelor statistice si interpretarea rezultatelor, calcule de indicatori statistici, operatiuni din domeniul asigurarilor si din cel financiar - bancar.

Sa iti spun eu din experienta cu ce se mananca, nu prea stiu exact, insa am avut parte si de Statistica si de Informatica Economica. In timp ce informatica economica e ok (nu faci programare, faci in principiu doar bazele + ceva HTML), cu statistica personal nu m-am inteles prea bine :)).

Statistica e frumoasa si interesanta daca ai putina rabdare sa intelegi ce se preda. Din nou, intervin profesorii care nu prea stiu sa predea. Inafara de asta, trebuie sa faci si practic. tot ce se e teorie trebuie testat practic, atlfel nu intelegi nimic.

• 1 month later...
Posted

Ce-mi puteti spune despre Informatica Aplicata? E mai grea/usoara ca programarea? D: Ca ma reprofilez si nu stiu daca sa merg la Constructii Masini sau Inginerie Electrica/Info aplicata :)).

fWy1P.gif

Posted

informatica aplica cred ca se refera la programarea unor sisteme automate... (un fel de automatizari) -cred si sper sa nu gresesc...

la inginerie electrica din ce am vazut se face mate-fizica la greu in primul an si proiectare pe pc gen catia si dupaia ceva motoare electrice

• 3 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.