Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poate pentru multi e o intrebare banala insa ce ar trebuii sa facem cu aceste update-uri pe care le face sistemul de operare, sa le lasam on sau off? La mine sunt pe ask me first si acuma tot ma bate la cap cu un update "KB898461" si nu stiu ce sa aleg, dupa cum se stie in mod normal sistemul nu este cumparat ci doar "imprumutat". Deci on sau off? Si daca OFF cum sa-l dezactivez pentru a nu ma mai deranja niciodata?

Posted

Iti recomand sa le dai Cancel de fiecare data cand iti apar si la urmatoarea reinstalare a windowsului , sa fi mai atent. 

*Imi stii numele , dar nu si povestea.

*Ti s-a spus ce am facut , dar nu si prin ce am trecut.

Posted

Updaturile alea au si ele un motiv pentru care exista, nus facute pentru a fi frumoase (desii tre sa recunosti..pff...sunt al naibii de frumoase).

Cel mai rau lucru care se poate intampla e sa nu mai fie activat windowsu dupa update (adica nu mai ai poza pe fundal (icoanele raman) si apare un text mic in dreapta ca nu e original... Dar in rest merge cam tot ), dar lucru care se rezolva foarte usor printro simpla reactivare, eventual si dezinstalarea unui update deasta (gasesti pe net usor care e vinovatu.. Desii cu activatoarele de acu nu vei avea probleme).

Eu tin pe off, insa fac singur updateurile. Motivu este ca numi place sa ma frece la cap cu ele :)) si numi place cand am nevoie sa dau un restart sa aflu ca mai tre sa stau 5 minute ca isi face update.

Deci, daca sti sal activezi singur poti sa faci update linistit.

(pfff, ce de " updaturi " pacolo)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Nu am avut Windows original dintotdeaua, dar, si cand nu am avut, si in prezent, actualizarile au fost activate. Trebuie sa ai grija doar la Windows Genuine Validation (sa nu instalezi, daca Windows-ul nu este original), in rest, nu ar trebui sa ai probleme.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Nu am avut Windows original dintotdeaua, dar, si cand nu am avut, si in prezent, actualizarile au fost activate. Trebuie sa ai grija doar la Windows Genuine Validation (sa nu instalezi, daca Windows-ul nu este original), in rest, nu ar trebui sa ai probleme.

Iar daca din greseala il instalezi,il poti dezinstala cu un program numit RemoveWAT.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.