+FML Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Buna ziua.Dupa cum spune si titlul topicului ma intreb daca pot transfera salvarea dintr-o versiune de FIFA in alta (din FIFA 13 in FIFA 14,spre exemplu).Multumesc anticipat.
hiey19 Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Nu ai cum. Baza de date e diferita.Chiar daca pui numai un patch pe joc ,nu poti sa transferi salvarea anterioara.
+FML Posted July 14, 2013 Author Report Posted July 14, 2013 Dar daca nu ma insel cei de la EA au prezentat ceva numit 'Hospitality Settings' care salveaza tot ce faci,ca tu sa nu trebuiasca sa o iei de la capat fie si intr-un patch sau intr-o alta versiune...
hiey19 Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Nu prea stiu care e treaba cu hospitality settings.(nu i-am acordat prea mare atentie). Eu raman sceptic , nu prea cred ca are cum sa-ti mearga. E alta baza de date.
+GodsOtherHand Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 e pentru aceasi versiune. De ex daca joci de pe PC apoi de pe consola... 1 love is a verb Love is a doing word
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now