Jump to content

Recommended Posts

Posted

As vrea sa stiu si eu cum as putea sa fac sa dispara acel Guest Guest de acolo.Acel user a fost sters care a postat si as vrea sa apara un alt nume in locul lui.am reusit sa modific in BD peste tot ca sa dispara mai putin in acel loc.Ma poate ajuta cineva cu aceasta problema?

Untitled.png

PS:Si unde se fac setarile pentru a arata Userii Online sau Offline cand citesti un topic.

Posted

Te complici teribil pentru o procarie... Nu era mai usor sa schimbi numele utilizatorului in cauza in cel dorit? Cea mai simpla rezolvare ar fi dupa parerea mea recrearea topicurilor respective de un alt utilizator.

Daca nu ma insel, setarea pentru utilizatorii care citesc topicurile se afla in cadrul: ACP -> System Settings -> Advanced -> CPU Saving & Optimization

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Le-as recrea dar toata configuratia textului din el fonturi culori bla bla..mi se da peste cap.. apare textul si  in fata lui etc..si sunt prea multe info acolo..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.