Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut pctroubleshooting,

Am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta voi. Eu am lucrat pe platforma phpbb3. Doresc sa ma mut si eu pe IP.Board dar nu stiu care e faza cu licenta . Eu nu doresc sa i`au licenta , vreau ceva free. Intrebarea mea este cat o sa ma tina aceea linceta free , sau platforma fee ? Si de unde o pot downloada ca am cautat pe aici si nu prea am gasit nimic...?

Cu respect,

pCp.png

• Moderators
Posted

IPB "free" (si ilegal) e varianta retail sau nulled. Eu recomand varianta retail de la care scoti mesajul acela din AdminCP cum ca nu ai cumparat licenta. (vezi http://webflake.net/topic/420-how-to-remove-license-key-missing-warning-in-acp/ ). Cea nulled e modificata, oamenii isi dau usor seama ca nu ai licenta si te poti trezi destul de repede cu forumu' in pom si buguri multe. Ca sa faci conversia de la phpBB la IP.Board faci backup complet la forumul phpBB (adica la fisierrele din FTP + baza de date), stergi forumul phpbb (doar fisierele FTP, nu si baza de date), si instalezi IP.Board in loc, pe o noua baza de date. Dupa ce ai instalat IP.Board, instalezi aplicatia de convertire, gratis, de aici: http://community.invisionpower.com/files/file/4715-ips-converters/ si o instalezi pe forum (bagi fisierele din upload in fisierul unde ai bagat fisierele IP.Board in FTP). Apoi il instalezi din AdimnCP > ai undeva in stanga mai jos Manage Applications & Modules, si instalezi de acolo IP.Converter (din dreapta). Dupa ce s-a instalat in meniul din AdminCP vei observa Other Apps, dai click pe Converter si incepi sa convertesti vechiul forum. Trebuie sa stii care-i parola de la baza de date, numele bazei de date, numele userului bazei de date. (daca nu le stii, uite-te in fisierul config.php din fisierele FTP de la forumul phpBB).

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.