Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Am o comunitatea care ruleaza pe IPB 3.3.4 si am o problema cu marimea avatarelor. Vreau sa se vada pe marimea 150x250 , dar nu stiu de ce nu reusesc sa pun.

Uitati cum apare acum:

75b40065d3.png

Din cate am vazut prin topicurile voastre trebuie sa pui 170 din System de la Members de acolo in fine nu mai stiu cum se numeste , dar am pus 170 si tot asa mic se vede avatarul. 

Cum pot modifica sa pot pune o imagine mai mare de 50kb? De exemplu de 100, unde trebuie sa intru?

• 1 year later...
Posted
Skage! System->>Tabul Members->>click pe User Profiles--> dai unpic jos si iti apare asa: 

9HZEmHy.png?1

uita-te unde scrie '' Show users full photo in topic view; maximum width" si acolo editezi si pui dimensiunea 150x250

• 2 years later...
Posted
On 3/31/2015 at 10:50 AM, XxletalxX said:

Pentru dimensiunea în KB: ACP->Members->Manage Members Group->Click pe butonul de editare a grupului->Global->Set avatar limit mai jos.

Multumesc m-ai ajutat si pe mine ! <3 

Posted
On 10/5/2017 at 7:33 AM, WinrraR said:

Multumesc m-ai ajutat si pe mine ! <3 

Tu vezi ca topicul e postat din 2015, nu?

@gadeas

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

• gadeas locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.