Jump to content

Contul Meu De Steam A Fost Spart. Recuperare?

MaTTeO

Recommended Posts

Ce parole folosit fratilor de va "sparge" lumea conturile, 12345?... . Daca nu ai codul de la un joc (Counter Strike presupun) sa demonstrezi ca e contul tau, nu ai cum sa recapeti un cont pierdut, furat and whatnot. Cum sa-ti gaseasca si emailul si contul de Steam? Aveai aceeasi parola sau ce?

Nu e chiar usor sa "spargi" parole, mai ales pe Steam. Doar daca ai intrat tu aiurea pe vreun site sau ai umblat pe contul tau de la pe alt PC si ai uitat sa iesi.

Eu mi-am uitat parola si nu m-a bagat in seama Valve. Mi-am adus aminte parola, am schimbat tot (Steamguard, intrebari, parola), si am scris pe-o foaie.

Fii mai atent.

• Upvote 1

fWy1P.gif

Daca nu ma poti ajuta dc faci posturi aiure :|

Am incercat sa deschid un tichet insa nimic , nu am primit nimic pana akm nici pe mail nici pe tichetul deschis

iFwYryB.jpg

Daca nu ma poti ajuta dc faci posturi aiure :|

pentru ca pui intrebari aiurea..

Cel mai probabil problema nu a fost ca aveai aceasi parola si pe steam si pe gmail, ci ca aveai aceasi parola si pe un forum al unui lache. Plus, ce intrebare ai pus tu, eu tiam raspuns bine. Schimbi parola. Ai zis doar ca a intrat cineva pe cont, nu ca a disparut ceva.

love is a verb
Love is a doing word

daca gandesti putin tiai da seama ca scriptul care o cripteaza o poate decripta/ citi .... referitor la ce ai spus gaby emailul l-am putut recupera(slava domnului ca exista email alternativ) insa pana sa il recuperez steamul fusese deja mutat pe alt cont de email + alta parola am trimis un tichet la STEAM astazi ( am gasit cd keyul intr-un email) akm astept dar :-w dureaza

iFwYryB.jpg

• 3 weeks later...

DUpa cum spune si titlul ma jucam si am primit o frumoasa eroare de la steam cum ca cineva s-a conectat de pe alt calculator. Imi sparsese si contul de email ... pe ala l-am recuperat dar steamul ????  Ma ajutati ? please :(  :pct2:

MaTTeO , eu cand incerc sa primesc un e-mail de la Steam pentru deblocarea PC-ul (chestii de securitate) dureaza foarte mult timp . Cred ca au ei niste probleme . Stai la curent si verifica si sectiunile Bluk/Spam de la mail si poate se solutioneaza problema . Daca ai destule dovezi ca este contul tau si nu este furat/cumparat de la altcineva il vei recupera . Mult succes .

MaTTeO , eu cand incerc sa primesc un e-mail de la Steam pentru deblocarea PC-ul (chestii de securitate) dureaza foarte mult timp . Cred ca au ei niste probleme . Stai la curent si verifica si sectiunile Bluk/Spam de la mail si poate se solutioneaza problema . Daca ai destule dovezi ca este contul tau si nu este furat/cumparat de la altcineva il vei recupera . Mult succes .

Mailul de la SteamGuard nu e trimis de staff, il primesti automat, delay nu prea se intampla sa ai, nu mai mult de 30min. Mesajele de la petitii le primesti pe contul din Steam Support (separat de contul de Steam), nu pe email. Dar cum am spus, sansele sa-ti raspunda sunt aproape nule. Eu mi-am rezolvat problema dar am lasat petitia deschisa de curiozitate, a trecut aproape un an (septembrie 2012) si nu am primit raspuns.

fWy1P.gif