Jump to content

Recommended Posts

Posted

ok ok dar care sunt diferentele,adica cele noi ce ai adauga?t ca eu aseara lam luat si instalat :baby: macar sunt in necunostintza de cauza sa aflu si eu ,este misto dar treb sa vad mai bine. :-?

Posted

am adaugat butonul cu parteneri si un mic player (radio) in dreapta :D

sa inceapa criticile...nu imi place bannerul cu Pc Troubleshooting...radiou nu cred ca intereseaza pe cineva...in rest totul este OK

Posted

bine radioul imi treb sa functioneze daca am instalat de ex media playeru daca nu il am el nu functioneste,si acuma 3 seri am cautat radiou romanesc pe medya pleyer si nu mia gasit niki mort si lam dezactivat ar merge playerul tau dar cu radiouri romanesti,bannerul merge ca sa dai direct pe el si te duce pe forumul nostru,sau poate iy trebui un al look?la vreme miei mi arata 39 grade celsius in cluj napoka,cuilme si la noi nu trecut de 17 grade.mai sa fie :-?

Posted

sa inceapa criticile...nu imi place bannerul cu Pc Troubleshooting...radiou nu cred ca intereseaza pe cineva...in rest totul este OK

sincer nici mie nu imi place prea mult bannerul, dar altceva la marimea aia pana acum nu am avut cand sa fac :|

bine radioul imi treb sa functioneze daca am instalat de ex media playeru daca nu il am el nu functioneste

radioul functioneaza si fara media player deoarece are player incorporat !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

ok ok dar care sunt diferentele,adica cele noi ce ai adauga?t ca eu aseara lam luat si instalat  :baby: macar sunt in necunostintza de cauza sa aflu si eu ,este misto dar treb sa vad mai bine. :-?

foarte tare toolbaru

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.