gaby Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Am creat un toolbar pentru browserele de internet care sper eu sa fie folositor. Toolbarul poate fi downloadat clickand pe imaginea de mai jos. Daca aveti sugestii sau pareri le puteti lasa in acest topic. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Super mijto toolbaru!!!Esti dejtept iti merge bibilica!!!Bravo ai facut treaba buna!! ....dar puteai sa mai adaugi ceva ca ...pare ca e cam gol pe partea dreapta!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 da puteam si inca mai pot de aceea am zis ca imi puteti da sugestii ... daca ai vreo idee tell me Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 pay....partea drapta e goala a toolsbarului...deci fa ceva si acolo...ceva legat de counter....nush...amu nu`mi vine nici o idee!!Daca imi vine vreo idee dau un post!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted January 23, 2007 Author Report Share Posted January 23, 2007 am mai modificat putin toolbar-ul, probabil ca cei ce il aveti instalat ati observat deja modificarile, astept noi pareri si sugestii daca aveti Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+PAUL-XX Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 ok ok dar care sunt diferentele,adica cele noi ce ai adauga?t ca eu aseara lam luat si instalat :baby: macar sunt in necunostintza de cauza sa aflu si eu ,este misto dar treb sa vad mai bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted January 23, 2007 Author Report Share Posted January 23, 2007 am adaugat butonul cu parteneri si un mic player (radio) in dreapta Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavicu Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 am adaugat butonul cu parteneri si un mic player (radio) in dreapta ← sa inceapa criticile...nu imi place bannerul cu Pc Troubleshooting...radiou nu cred ca intereseaza pe cineva...in rest totul este OK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+PAUL-XX Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 bine radioul imi treb sa functioneze daca am instalat de ex media playeru daca nu il am el nu functioneste,si acuma 3 seri am cautat radiou romanesc pe medya pleyer si nu mia gasit niki mort si lam dezactivat ar merge playerul tau dar cu radiouri romanesti,bannerul merge ca sa dai direct pe el si te duce pe forumul nostru,sau poate iy trebui un al look?la vreme miei mi arata 39 grade celsius in cluj napoka,cuilme si la noi nu trecut de 17 grade.mai sa fie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted January 23, 2007 Author Report Share Posted January 23, 2007 sa inceapa criticile...nu imi place bannerul cu Pc Troubleshooting...radiou nu cred ca intereseaza pe cineva...in rest totul este OK ← sincer nici mie nu imi place prea mult bannerul, dar altceva la marimea aia pana acum nu am avut cand sa fac bine radioul imi treb sa functioneze daca am instalat de ex media playeru daca nu il am el nu functioneste radioul functioneaza si fara media player deoarece are player incorporat ! Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 MI`e imi place tolbarul si decat sa stea gol mai degraba asa!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Ce se mai aude de tool bar ai mai imbunatatit ceva la el??...Si apropo cum pot sa`mi fac si eu unu??..Asa de simpla curiozitate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted February 27, 2007 Author Report Share Posted February 27, 2007 nu, deocamdata nu am mai avut cand sa modific, dar o sa mai fie ceva modificari. in legatura cu creearea lui vorbim noi pe messenger... Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted March 22, 2007 Author Report Share Posted March 22, 2007 am mai imbunatatit putin pot spune toolbarul.cei ce il aveti deja instalat probabil ati observat deja. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Hell_Spawn Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 DA frumos toolbaru gg gaby :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted July 9, 2007 Author Report Share Posted July 9, 2007 am scos acest topic din categoria celor importante, deoarece, nu cred ca multi useri il folosesc, sau il vor folosii. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerrard Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 ok ok dar care sunt diferentele,adica cele noi ce ai adauga?t ca eu aseara lam luat si instalat :baby: macar sunt in necunostintza de cauza sa aflu si eu ,este misto dar treb sa vad mai bine. ← foarte tare toolbaru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts