Jump to content

Vand Vizualizari Pe Youtube

Sonimnx

Recommended Posts

MnuI0XC.jpg
Venim in intampinarea promovarii tale oferindu-ti vizualizari catre video-ul  tau  pentru a creste popularitatea ta in cea mai mare retea de video marketing. Imbunatateste imaginea companiei tale sau proiectului tau. Beneficii concrete:

-puteti sa va promovati foarte bine imaginea sau afacerea

-urcati cu videoclipurile dvs. cat mai sus in cautarile de pe youtube ale vizitatorilor

-video-ul dvs. va fii recomandat mai des de catre youtube

Siguranta garantata. Vizualizarile sunt reale.

Nu este necesar accesul la cont. Ne spuneti doar video-ul si in cateva zile aveti vizualizarile. Garantat. 

Preturi
1000 de  vizualizari - 1.99 euro 

10000 de vizualizari - 11.99 euro

30000 de vizualizari - 29.99 euro

Accept si comenzi mai mari(pot aduce si un milion de vizualizari).

Pot aduce si like-uri la video-uri (pretul este 12.99 euro pentru o mie de like-uri) si subscriberi (14.99 euro pentru o mie de abonati)

Plata:transfer bancar, plata in Bucuresti, paypal, accept si cartele de reincarcare si alte metode de care dispuneti . 

Informatii:

*Nu este necesar accesul la cont.Ne dati linkul de la video si in cateva zile aveti finalizata comanda.Siguranta garantata.
**Vizualizarile sunt reale,vizitatorii provin din retele de socializare(facebook si twitter ,mai ales).
***Vizualizarile sunt internationale.
**** La cantitati mari preturile sunt negociabile
***** Nu accept video-uri care fac parte din parteneriatul cu youtube

Pentru mai multe detalii sau pentru cerere de oferta contactati-ma, de asemenea putem negocia pretul.

Contact
mail: valentin_anghel_2005@yahoo.com
telefon 0768930261

!Oferta actuala!
100000 vizualizari la 59.99 euro ( bonus 1000 de like-uri)

• 3 weeks later...

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Ce prostie! YouTube are securytate impotriva programelor care ofera vizualizari! Asta e o prostie!

Defapt e destul de ușor, prin programele care reîncarcă pagina la un interval de timp.

Tot ce face el face sa-si scoata bani de o paine, vizualizarile sunt reale deoarece le face prin... Exemplu http://socialbirth.com/index.php (nu am dat ceva mai bun, este doar un exemplu, site-u ala e praf). Nu face cu nici un hack ca sa fie interzise de youtube.

„Omul din betie se mai desteapta, dar prostul din prostia lui niciodata”

„Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.”

Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.