Jump to content

Firefox Pentru Windows 8 Va Fi Lansat In Decembrie


gaby

Recommended Posts

Firefox pentru Windows 8 (mai exact versiunea 26) se afla deja in lucru de peste un an, iar astazi am aflat ca va fi lansata pe data de 10 decembrie 2013, cand Windows 8.1 va fi deja disponibil.

 

Pana atunci, s-ar putea sa va intereseze: How do I install Windows 8 (Metro-style) Firefox?

 

svl03jV.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By pricoky@yahoo.com
   Salutare!
   O intrebare la domniile voastre: Cum redimensionez butoanele din taskbar?
   Adica "par example" am deschis un folder care are numele ceva mai lung si as vrea ca in taskbar sa-mi arate ceva mai mult din numele lui.
   Vreau sa fac chestia asta pentru lucrez cu foldere care au nume lungi si as vrea sa nu mai comutez tot timpul intre ferestre pentru a vedea numele intreg al folderului. Atasez si o imagine cu o schita rapida poate se intelege mai bine la ce ma refer.

  • By gaby
   Cel mai proaspat zvon cu privire la Windows 9, ce va fi lansat maine () in San Francisco, indica faptul ca noua versiune ar putea fi disponibila gratuit, ca update, pentru toti utilizatorii de Windows 8. Nu se stie daca va fi disponibil prin intermediul Windows Update dar cel mai probabil va fi disponibil ca pachet instalabil precum Windows 8.1.
    
   Ramane de vazut daca zvonul se va adeveri sau nu, insa trebuie sa recunoastem ca ar fi o incercare interesanta din partea Microsoft.
  • By gaby
   Incepand cu data de ieri (17 octombrie 2013) Microsoft a lansat oficial Windows 8.1, acesta devenind disponibil gratuit sub forma de update pentru toti utilizatorii de Windows 8 prin Windows Store, in timp ce utilizatorii sistemelor de operare Windows anterioare (Windows 7, Vista, si XP) pot face upgrade doar cumparand produsul (Windows 8.1).
   Noul sistem de operare sau update-ul, in functie de cum priviti lucrurile, are o dimensiune de 3.63 GB si vine cu o serie de noutati (posibilitatea de a boota direct in desktop, modul de cautare imbunatatit, background-uri animate, Windows Store imbunatatit, integrare mai buna cu Skydrive, Internet explorer 11, etc.), rezolvari ale unor bug-uri si erori prezente in sistemul de operare Windows 8 dar si rezolvari ale cerintelor utilizatorilor: buton de Start.
    

    
   Pentru a obtine imaginea iso a lui Windows 8.1, accesati: http://windows.microsoft.com/en-us/windows/buy
    
   Vedeti si:
  • By gaby
   In cadrul unei conferinte de la Mobile World Congress 2013 cei de la Mozilla au prezentat Firefox OS, astfel intrand pe piata sistemelor de operare pentru mobile. Sistemul de operare se bazeaza pe HTML 5 si pe securitatea specifica browser-ului Firefox urmand a fi folosit pentru smartphone-uri entrylevel. De altfel in magazinul oficial Firefox Marketplace se regasesc deja cateva aplicatii pentru Twitter, Facebook, Nokia Maps sau jocuri produse de EA si Disney.
   Totodata, Mozilla a anuntat ca au ajuns la un acord cu cei de la Qualcomm pentru a folosi chipset-uri Snapdragon si cel putin patru producatori vor lansa smartphone-uri cu Firefox OS: ZTE, Alcatel, LG si Huawei.
    
  • By Courage
   Salut. Am şi eu o problemă cu Windows 8. 
    
   După cum se poate observa în imaginea alăturată, sistemul are activată cheia de licenţă, dar tot îmi apare ecranul cum că trebuie să introduc licenţa.
    

    
    
    
    
   Şi când dau click acolo îmi apare asta
    

    
    
   De ce?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.