Jump to content

Steve Ballmer Pleaca De La Microsoft Peste Un An


gaby

Recommended Posts

Steve Ballmer este CEO-ul Microsoft din 2000, iar presat fiind de rezultatele slabe ale noului Windows 8 si vanzarile mult sub asteptari ale tabletei Surface, a anuntat ca se va retrage din functie peste un an:

"Niciodata nu este momentul perfect pentru un astfel de tip de tranzitie, dar acum chiar este momentul potrivit", a spus Ballmer.

 

Pana atunci, un comitet din care face parte si Bill Gates va alege succesorul in functia de CEO al companiei.

P.S: La deschiderea sedintei bursiere Nasdaq actiunile companiei au crescut cu 9% ca urmare a anuntului.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Iata mai jos scrisoare de retragere a lui Steve Ballmer:

 

 

Vă scriu pentru a vă anunța că mă voi retrage din funcția de CEO al Microsoft în următoarele 12 luni, după ce un succesor va fi desemnat. Niciodată nu este momentul perfect pentru acest tip de tranziție, dar acum este momentul potrivit. Gândurile mele inițiale despre momentul oportun prevedeau ca retragerea mea să se petreacă în mijlocul perioadei de transformare într-o companie de device-uri și servicii concentrată pe oferirea pentru clienți a unor instrumente puternice pentru activitățile pe care le prețuiesc cel mai mult. Avem nevoie de un CEO care va fi aici pe un termen mai lung pentru această nouă direcție. Puteți citi declarația de presă la Centrul de Presă Microsoft.

Aceasta este o perioadă de transformări importante pentru Microsoft. Noua noastră echipă Senior Leadership este deosebită. Strategia pe care am generat-o este de prim rang. Noua noastră organizație, care este centrată pe funcții și pe zone de engineering, este pregătită pentru oportunitățile și provocările care urmează.

Microsoft este un loc uimitor. Iubesc această companie. Iubesc modul în care am ajutat oamenii să inventeze și să popularizeze computingul și PC-ul. Iubesc dimensiunile și îndrăzneala pariurilor noastre. Iubesc oamenii noștri și talentul lor și dorința noastră de a accepta și îmbrățișa gama lor de capabilități, inclusiv ciudățeniile lor. Iubesc modul în care colaborăm și lucrăm cu alte companii pentru a schimba lumea și pentru a reuși împreună. Iubesc diversitatea clienților noștri, de la consumeri la enterprise, trecând prin industrii, țări, și oameni cu toate background-urile și categoriile de vârstă.

Sunt mândru de ceea ce am realizat împreună. Am crescut de la 7.5 milioane la aproximativ 78 miliarde de dolari de când am sosit la Microsoft, și am crescut de la 30 de angajați la aproape 100.000. Mă simt bine pentru că am avut un rol în acel succes și m-am implicat emoțional sută la sută în tot acest timp. Avem peste 1 miliard de utilizatori și realizăm un profit mare pentru acționarii noștri. Am realizat mai mult profit și returnări ale investițiilor acționarilor decât virtual oricare altă companie din istorie.

Sunt entuziasmat de misiunea noastră de a face lumea mai puternică și cred în succesul nostru pe viitor. Prețuiesc ceea ce dețin de la Microsoft și intenționez să rămân printre acționarii/proprietarii majoritari ai Microsoft.

Acesta este un lucru plin de emoție și dificil pentru mine. Fac acest pas cu cele mai bune intenții, în interesul companiei pe care o iubesc; este singurul lucru care contează foarte mult pentru mine în afara familiei mele și a celor mai apropiați prieteni.

Microsoft are cele mai bune zile înainte. Știți că sunteți parte a celei mai bune echipe din industrie și aveți dotările tehnologice potrivite. Nu putem și nu vom pierde nici o clipă în aceste tranziții. Sunt concentrat și foarte hotărât și știu că pot conta pe voi toți să fiți la fel. Haideți să fim mândri de noi înșine prin ceea ce facem.

 

Steve

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Windows 8 a venit cu cateva schimbari majore care nu au fost apreciate de utilizatori, cum ar fi: eliminarea butonului de start si ale functionalitatilor acestuia si interfata Metro/Modern.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.