Jump to content

Upc Introduce Internet De 200 Mbps In 9 Orase Din Romania

Recommended Posts

Posted

UPC introduce internetul cu viteze de pana la 200 Mbps (25 MB/s) in 9 mari orase din Romania: Bucuresti, Iasi, Timisoara, Sibiu, Constanta, Galati, Ploiesti, Cluj-Napoca si Bacau. De asemenea, UPC estimeaza ca nu va mai trece mult pana cand vitezele de peste 100 Mbps vor deveni un standard pentru toti provideri de internet de pe piata.

Lansarea Internetului de pana la 200 Mbps este o dovada atat a misiunii noastre de a deschide lumea digitala tuturor, cat si a faptului ca UPC este un lider in tehnologie, a declarat Severina Pascu (CEO UPC Romania si Ungaria).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Eu la Next - Gen , am în contract 100 Mbps și în realitate 94 .

Sunt foarte mulțumit .

Ma gândeam ...

eu am 120 în contract și în realitate nu a depășit 70.

mai < cu 50 Mbps de cât cea promisă .

Chiar și așa , cu o viteză de până la 200 Mbps , ar insemna în realitate 150 Mbps (18 MB/s) , nu?

• Moderators
Posted

Trebuie sa intelegeti ca ISP-urile nu GARANTEAZA viteza aia. De-aia nu costa cine stie ce, daca vrei banda garantata cu viteza garantata o sa dai o groaza de bani. Nu numai pe abonamentul lunar, dar si pentru o placa de retea gigabit, cablu de retea cat6/7 etc.

• Upvote 1
Posted

da...dc tre cablu deala neaparat? cat5e ce are?

app, dc 35 + 58 = 300? 

ah, si daca merem pe retata magica care pare sa fie acu, anume ca viteza reala e cam jumate din cat scrie in abonament, atunci daca scrie 200, vei avea cam 100mbps la tine, deci placa ta de retea care duce 100mbps va fi numa buna..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

da...dc tre cablu deala neaparat? cat5e ce are?

app, dc 35 + 58 = 300? 

ah, si daca merem pe retata magica care pare sa fie acu, anume ca viteza reala e cam jumate din cat scrie in abonament, atunci daca scrie 200, vei avea cam 100mbps la tine, deci placa ta de retea care duce 100mbps va fi numa buna..

Oups ! ... ma uitam la ... http://www.cel.ro/camere-video-auto/camera-auto-goclever-dvr-full-hd-pro-l/ ... d - aia am scris 300 LEI .

Pai și care e avantajul ? Eu am 100 Mbps deja .

Posted

pai dc sa impart la 8? noi vb de mb.. nu mB.. furnizoru iti zice in mb, viteza la placa de retea tot in mb e scrisa deobicei, speedtest ala tot in mb.. :)) 

app, who, misto netu. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Si foarte multi nu inteleg ideea asta... Ei descarca cu 10 mega si nu inteleg de ce doar cu atat cand providerul le-a promis 100

Posted

pai si daca is 8532 de KB, tot KB is.. :-))

or fi torentii blocati, da tot poti sa iei, nui stres :)) (nu am fost la camin, da am prieteni ce luau fara probleme.. si unu care cand lua ceva mare, oprea netu pt ceilalti, si numa lui ii mergea. )

love is a verb
Love is a doing word

Posted

asta daca te ai bine cu adminu de retea.. imi fac stoc de filme si seriale oricum... de n-am vreme sa le vad toti astia 4 ani :))

au refacut si mv-urile? (sti tu, caminele din spatele facultatii)

Posted

tipu nici nul stia pe administrator, insa cica adminu nu era extrem de priceput, asa ca il juca pe degete:)) ( tipu era pasionat de chestii de genu retelistica and stuff)

habaaarrr nam :))

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.