Jump to content

Recommended Posts

Posted

adica nui clar? scrie clar acolo ca ai castigat la loto. Eu zic sa faci ce zice acolo daca vrei banii..daca nui vrei nu se intampla nimic.. cum doresti tu. 

(nimeni nuti da bani pentru nimic. sper ca ai inteles ca glumeam. inteleg ca esti mic, dar daca cineva iti ofera bani (sau bomboane pe strada) sa nu il crezi ca o face pentru nimic.. sau ca ti va da)

asa de amuzament poti sa dai mail inapoi la nenea ala sa vezi ce se intampla. atata timp cat nu oferi date importante (CNP, chestii legate de cardu de credit, etc) nare ce sati faca. 

Eventual iti baga un virus mic ceva, dar daca sti sa reinstalezi un windows nui stres. Cel mai probabil iti va cere sa trimiti o suma mica ( 5000 de dolari.. mica comparativ cu cat ai "castigat" ca sa poti sa primesti banii).

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

serios acuma, realizeaza ca nai castigat nimic :)) (faptu ca vb cu taicatu inseamna ca speri ca ai castigat)

faci ce vrei, numa sa nu dai date personale acolo.. sa nu trimiti bani.. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Mai, nu mai invatati omul aiureli. Si eu am castigat de multe ori la loterie, mai ales pe email; ceea ce nu am inteles nici pana acum este cum de am castigat daca nici macar nu am participat :-??. Daca ma poate lamuri cineva, ofer recompensa.

P.S: Fara niciun fel de indoiala acest mesaj este SPAM.

P.S 2: Daca raspunzi email-ului nu faci decat sa confirmi celui care l-a trimis ca email-ul tau este activ/valabil, si bineinteles ca va incerca sa te abureasca in continuare.

P.S 3: Matusa mea pusese botul la o astfel de chestie ajungand chiar sa le trimita anumite date, insa cand "atacatorii" i-au cerut o suma de bani pentru a plati nu stiu ce taxe, s-a prins ca e o prostie si s-a oprit.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.