Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu ma prea pricep deloc la preturi deastea, asa ca va intreb pe voi..

Cineva vrea sa vanda un laptop vechi. E facut de MSI, si e functional inca. Doar ca balamaua de la ecran a puscat si sta putin intr-o parte si o bucata de plastic s-a rupt. Ecranul de stat sta, se balangane cand il cari..dar atat (nu neam riscat sal inchidem).

Bateria nu tine mai mult de 1-2 minute, si se simte ca e cu praf inauntru (se incalzeste simtitor..totusi nu exagerat. m-am uitat mai demult la temperaturi si era acceptabil).

Deci pe post de desktop (eventual cu monitor extern) e inca bun.

Ca si configuratie ...

--- Pentium®Dual-Core  CPU T4500 @ 2,30GHz

--- 4GB rami.

--- hardu e de 320GB

--- placa video dedicata de la AMD (ATI pe vremea aia) doar ca nush care.. duce filme 1080p si am jucat si portal pe el.

dxdiag zice ca e "ATI Mobility Radeon HD 4300 Series" si are (cred) 512MB. 

--- dvd rom..

--- incarcator..

--- etc etc

astept parerile voastre :)) 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Conform defectelor mentionate, as spune ca intre 300-500 lei ar fi un pret corect cu care ar putea vinde acest laptop.

De ce am spus acest interval? Pentru ca potentialul cumparator va trebui sa schimbe bateria (100-200 de lei) cat si sa repare ecranul (100-250 lei), deci pretul final pe care l-ar plati ar ajunge la un 700-800-1000 lei.

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

• Moderators
Posted

Rootboy, haha, ma faci sa rad.

Un service de laptop-uri ti l-ar cumpara cu maxim 300 ron, indiferent de configuratie. Daca gasesti pe cineva dispus sa-l cumpere pentru mai mult... bafta !

• 2 weeks later...
Posted

cred ca mai mult iei daca il dai pe componente. iei pe display cam 100 lei, placa de baza daca e buna cam 150-200, si pe restul...ram hdd wireless, proc etc. daca mai ai si incarcator...inca 80 lei.

acum depinde cat de mult te grabesti cu vanzarea sau daca vrei sa te complici ;)

spor!

Posted

4gb de rami ddr2 si un hard de 320 la 80 de lei? >.<  eu ma gandeam ca alea is cele mai scumpe componente din el, si ca placa ar fi mult mai ieftina   :))

love is a verb
Love is a doing word

Posted

nush frecventa, ca nu m-am uitat, si laptopu' nu e al meu (nu e la mine). Stiu ca eu mi-am cautat rami pt desktop, si pe la 40 de lei gaseam eventual 1gb.. :-??

love is a verb
Love is a doing word

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.