Jump to content

Recommended Posts

Posted

In dimineata zilei de duminica (6 octombrie 2013), in jurul orei 4:37 a fost resimtit in Moldova si Muntenia (inclusiv Bucuresti) un cutremur de 5,5 grade pe scara Richter. Conform Institutului National de Fizica a Pamantului seismul s-a produs in regiunea Vrancea la o adancime de aproximativ 140 KM unde intensitatea a fost de 4-5 grade pe scara Mercalli. De asemenea, sunt posibile replici de pana la 4 grade.

L-ati simtit? V-ati speriat?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Mai toti l-au simtit, chiar si eu care nu am simtit pana acum. La inceput credeam ca mi-e rau mie (pream ulta bere), dar m-a trezit maicamea de tot.

Btw, din cate tin minte de la profu' de geografie, cele din Vrancea nu au replici.

fWy1P.gif

Posted

Nu stiam eu de ce a zburat papagalul din colivie la 4 dimineata :)) (serios! cand e cumtremur el zboara panicat...de multe ori s-a intamplat asta)

Posted

De la cutremur sau .... ?

Cutremur, cutremur :)).

Nu stiam eu de ce a zburat papagalul din colivie la 4 dimineata :)) (serios! cand e cumtremur el zboara panicat...de multe ori s-a intamplat asta)

Yep, animalele simt dinainte seismele/furtunile si devin agitate.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Da ,si la mine la fel papagalul si porcusorii de guineea :D panica! :)) Eram si singura acasa ca sa fie totul frumos .

vai vai Gaby ai lasat fata singura acasa. Unde erai sa o protejezi?

Posted
Yep, animalele simt dinainte seismele/furtunile si devin agitate.

Ce mai cumparam noi aparatura de zeci de milioane care ne anunta doar cu 3-5 secunde inainte de cutremur...Cumparam niste Perusi si gata :))

• Moderators
Posted

Mai, nu stiu despre voi, dar eu, am dormit ca un prunc. Am dormit pe burta cu fata la tavan, lemn! Si nu eram alcolizat, pur si simplu oboseala si nepasarea =))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.