Jump to content

Nu Se Mai Aprinde Display Laptop: Setari Bios?


marculescumihai

Recommended Posts

Problema suna in felul urmator .Am un prieten care din lipsa de ocupatie ( si sper eu dorinta de a invata) s-a "jucat" cu setarile din bios de pe laptopul sau .Nu am nici o idee ce modificari a facut dar dupa un reboot dispay-ul laptopului nu i se mai aprinde .Laptopul funtioneaza ,se aude hardul ruland etc. dar nu afiseaza nimic .Doar un ecran negru . Aveti vreo idee care este problema si mai ales o solutie la aceasta problema ?

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Incearca asa: Scoate-i bateria si incarcatorul, si timp de 60-90 de secunde tine apasat butonul de pornire al laptop-ului. Dupa care, conecteaza-i incarcatorul, bateria si porneste-l.

 

Daca s-a jucat in bios si a modificat ceva de la display, atunci e alta problema. Poti sa incerci ce am scris mai sus... daca vrei.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Singura varianta in care nu mai primesti semnal pe display daca modifici ceva in bios este sa dezactivezi placa video integrata (si sunt putine laptop-uri care au aceasta obtiune). Daca nu iti merge prin resetul de bios descris mai sus de Nostalgia Critic, mergi cu el la service, este posibil fie sa se fi defectat display-ul si a fost pura coincidenta ca nu a mai plecat dupa ce a modificat in bios. Exista oricand varianta ca in bios sa fi facut modificati la voltajul procesorului...etc. 

 

 

Cel mai sigur mergi la un service - pretul pentru o constatare este intre 0 si 30 de lei, e mult mai sigur decat sa iti prinzi urechile.

Daca esti din Bucuresti te astept in Hristo Botev 10, sa facem o diagnoza.

 

Spor

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.