gaby Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Burnout este poate cea mai de succes serie de jocuri cu masini in care nu simularea realista conteaza, ci spectacolul si adrelina generata de vitezele fantastice pe care le ating masinile sau de accidentele spectaculoase in care acestea sunt implicate. Pentru cine credea ca fosta generatie de console nu mai are nici un cuvant de spus, Burnout Dominator, urmatorul joc al seriei, vine sa ii contrazica. Dominator va fi lansat in martie 2007 pentru PlayStation2 si PlayStation Portable ... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+zNowkid Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 eu am jucat burnout 4 revenge si e destul de misto.cascadori....prin trafic multe bumuri .......dar din pacate nu apare si pe pc
gaby Posted January 11, 2007 Author Report Posted January 11, 2007 poate l-or face pana la urma si pe pc Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+zNowkid Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 sa speram dar nu prea cred daca nu a aarut nici unu nu apare nici asta
+Smeagoll Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Si eu abia astept sa`l joc daca apare si pe PC .....
+lolek Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 astea cred ca toata lumea are PS2 si PSP sa speram ca osa apara si pe PC I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
gaby Posted May 19, 2007 Author Report Posted May 19, 2007 astea cred ca toata lumea are PS2 si PSP sa speram ca osa apara si pe PC ← nu e vorba de asta man, chestia e ca producatorii PSP si PS2 platesc mai mult pentru dezvoltarea jocului fata de microsoft,linux etc Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now