Jump to content

Cum Pot Descarca Fisiere Apk Din Google Play Store?

Recommended Posts

Posted
In cazul in care va intrebati daca este posibil sa descarcati aplicatii in format direct din Google Play in calculatorul personal, ei bine raspunsul este da. Exista cateva aplicatii care pot face acest lucru pentru dvs., folositoare in special celor care nu pot instala aplicatiile direct din Google Play pe motiv de incompatibilitate cu terminalul detinut (This app is not compatible with your device).
Prima aplicatie care poate face acest lucru este Real APK Leecher: :link:, insa nu asupra acesteia as vrea sa ma concentrez in acest articol, ci asupra Evozi.

De ce Evozi? Pentru ca este o aplicatie web mai usor de folosit fata de Real APK Leecher. Prin intermediul Evozi puteti descarca orice aplicatie Android din Google Play in format apk, direct pe calculatorul sau dispozitivul din dotare.

Ce trebuie sa faceti?
1. Accesati http://apps.evozi.com/apk-downloader/, dupa care copiati link-ul din Google Play al aplicatiei pe care doriti sa o descarcati, urmand sa il puneti in pagina serviciului Evozi, chiar sub: Package name or Google Play URL.
2. Pasul urmator este sa dati click pe Generate Download Link.
3. Asteptati cateva secunde (sau cateva minute, in functie de marimea aplicatiei), apoi, dupa generarea link-ului de download, dati click pe butonul: Click here to download apk-name now (unde apk-name este numele aplicatiei pe care doriti sa o descarcati).

Vi se pare greu? N-as zice :P.
  • Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 year later...

Posted

Nu cred. Daca ai putin timp incearca si spune-ne si noua.

Functioneaza si la aplicatiile cu plata ... tocmai am downloadat minecraft ....

• Upvote 1

iFwYryB.jpg

Posted

:) oricum ... sunt curios ce va face o aplicatie cand va avea nevoie de un data / obb 

Îți zic eu, te va pune să descarci acel obb, prin intermediul aplicației. Ai licență? Întâi o verifică, apoi îți descarcă. La orice aplicație, indiferent dacă era cumpărată sau nu, am pățit la fel.

Posted

deci practic e degeaba ... tot trebuie sa gasesc o modalitate de a trece peste verificarea liceentei

Într-un fel, da. Unele (nu toate) cer verificarea licenței. De exemplu, Rayman Jungle Run (jocul care costă ceva în magazin) respinge intrarea în aplicație prin simplul fapt că nu recunoaște licența. Cu un License Verify Remover, ai rezolvat totul, chiar începe și-ți descarcă conținutul.

• 4 years later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.