Jump to content

5 members have voted

1. 1. Ce card ati alege?

• ING Card complet pentru tineri
    • Raiffeisen Studentocard
    • card BRD pentru tineri sau pentru studenti
    • card BCR pentru elevi si studenti
      0
    • alt card de la alta banca (precizati)
      0

Recommended Posts

Posted

Multi utilizatori ai internetului sunt tineri si studenti. Pe acest forum de asemenea se regasesc in mare parte tineri si studenti. Cu totii avem nevoie la un moment dat (din ce in ce mai devreme) de un card pentru diverse operatiuni bancare (primirea alocatiei, transferuri, primirea salariului, plati, etc.).

Prin acest topic as vrea sa cer parerea tuturor celor interesati de carduri/banci, cu privire la cel mai bun (daca poate fi spus asa) card pentru tineri si studenti. Voi ce card ati alege, sau, ce folositi in momentul de fata, si, daca se poate, si de ce il recomandati?

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Primul meu card a fost ING pentru studenti, optiune care in prezent nu mai exista, fiind inlocuita de ING Card Complet pentru tineri. Experienta mea cu cardul ING pentru studenti a fost una placuta, si, cel mai important as spune, lipsita de taxe. Odata cu ING Card Complet pentru tineri, au fost adaugate niste taxe in plus fata de cel pentru studenti, si anume:

• platesti 2 lei + comisionul Transfond pentru platile efectuate catre conturi in alte banci;
  • platesti 1 leu pentru platile catre alte conturi ING (cu excepția platilor la utilitati pentru funizorii din lista ING si a transferurilor intre conturile proprii detinute la ING);
Totusi, in continuare nu platiti comision de administrare si homebanking (3 lei + 3 lei pe luna).

Cu BRD si BCR nu am avut tangente pentru ca ofertele lor nu mi s-au parut si nu mi se par nici in prezent avantajoase (comparandu-le cu cele ale competitorilor).

Asadar, in prima faza eu as merge pe una dintre primele variante ale chestionarului: ING Card Complet pentru tineri sau Studentocard-ul de la Raiffeisen.

Cugetand asupra celor doua optiuni, mie mi se pare mai potrivit si sigur un cont (cardul) de la ING, nu numai datorita facilitatilor oferite, ci si datorita ATM-urilor aflate in interiorul sucursalelor, si nu in exterior.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 6 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Eu am de la BRD, am semnat multe prostii cand l-am facut, daca nu ma insel imi iau 3-4 lei lunar. Am free Internet banking si servicii mobile, asta e singurul avantaj as zice. Nu ca le-as folosi foarte mult, cel putin acum ca nu mai iau bursa.. :)).

fWy1P.gif

Posted

Asa cum am spus mai sus, eu detin un card ING pentru studenti, iar pana la 26 de ani (varsta de aplicare pentru card: 18-21 ani; varsta pana la care beneficiezi de oferta: 26 ani) mi se reinnoieste automat pastrand aceeasi optiune (taxe 0). Dupa varsta de 26 de ani, in mod normal ar trebui sa fiu contactat si intrebat ce urmeaza sa fac, trec la alt card, renunt, etc., insa pentru siguranta, te poti duce inainte sa expire cardul cu cateva zile si intreba care este procedura (probabil difera de la banca la banca).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.