Jump to content

Recommended Posts

Posted

Probabil ca nimeni nu se astepta la asta, dar, da, atit citit bine, Winamp va deveni indisponibil (nu va mai putea fi descarcat de pe site-ul oficial) incepand cu data de 20 decembrie 2013. AOL este detinatoarea (din 2002) a tot ce inseamna Winamp, si, dupa 16 ani de existenta a player-ului acesta se pare ca nu mai e suficient de profitabil (nu ne-a fost oferit un motiv oficial pentru care s-a decis inchiderea dezvoltarii player-ului).

Scurt istoric WinAmp:

Winamp a fost lansat pentru prima oara in 1997 si a fost printre primele playere ce au rulat formatul MP3. Preferat de toata lumea datorita interfetei, egalizatorului, efectelor, playlist-ului, plugin-urilor si al skin-urilor, in anii '90, inainte ca iTunes sa existe, a fost unul dintre cele mai populare aplicatii media din lume. La doi ani dupa lansare, AOL a achizitionat Winamp, iar dezvoltatorul, Justin Frankel, si-a dat demisia. AOL a incercat sa pastreze interesul ridicat pentru Winamp lansand o aplicatie dedicata pentru Android, dar orice efort depus nu a adus inapoi faima de odinioara.

Winamp5.png

Comunicat de presa:
Winamp.com and associated web services will no longer be available past December 20, 2013. Additionally, Winamp Media players will no longer be available for download. Please download the latest version before that date. See release notes for latest improvements to this last release.
Thanks for supporting the Winamp community for over 15 years.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Eu din 2008 nu l-am mai folosit, am descoperit VLC si a fost love at first sight.Eu si aveam calculator mai slab, dar tot timpul mi se parea ca winamp consuma destul de multe resurse nejustificat

• 3 weeks later...
Posted

L-am folosit desrtul de mult, dar consuma multe resurse. W Media Player sau VLC au fostr de baza, dupa a venit youtube si le-a surclasat mult. Probabil ca tot ce tine de softuri de genul isi gasesc sfarsitul la un moment dat.

Posted

Era oricum de asteptat pentru ca de la aparitia Youtubu-lui , multii au lasat winamp pentru YB  sau pentru Windows Media Player .

*Imi stii numele , dar nu si povestea.

*Ti s-a spus ce am facut , dar nu si prin ce am trecut.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.