Jump to content

Windows 8.2: Primele Informatii / Zvonuri


gaby

Recommended Posts

Conform ultimelor zvonuri in materie de Windows, se pare ca Microsoft lucreaza deja la Windows 8.2. Odata cu aceasta versiune se pare ca butonul de start isi va relua functiile clasice intalnite pana acum la Windows 7, Vista, XP, etc., browser-ul default (Internet Explorer 11) va fi mai rapid si File Explorer-ul va fi reconstruit impreuna cu library-ul asociat. Windows 8.2 se asteapta sa fie disponibil tot gratuit sub forma de update ca si Windows 8.1 prin intermediul Windows Store, in primul trimestru al lunii 2014.

 

9nzhKJ6.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

S-au dus dracu si astia de la Microsoft. Scot versiuni, una dupa alta din ce in ce mai des de parca fac prajituri. Se simte la maxim schimbarea de management, schimbarea de marketing... etc..pacat.

Inca imi aduc aminte de windows XP, cu 3 SP-uri, update-uri carca, nu schimbari de interfata ca sa nu se plictiseasca designerii.

Link to comment
Share on other sites

tot service pack e si asta..doar ca le e lene sa rezolve problemele de compatibilitate ce apareau.. In loc sa ai programe care cer sa ai SP2, ca altfel nu mere..zice direct win 8.2. Putin mai clar pentru utilizatori..

Nu e numai lucru la interfata, sau chinuit destul de mult (cu 8.1 de exemplu) sa pastreze multe lucruri la fel.. poate sal faca mai rapid in unele cazuri.. si sa strice compatibilitatea cu anumite programe vechi (cum ai fi afurisitele de drivere, care pe 8.1, refuza (unele) sa mearga).

 

De ce te deranjeaza faptul ca scot versiuni noi pe banda rulanta? Care e dezavantajul? (atata timp cat ai suport si pentru versiunile mai vechi)

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Nu ma deranjaza (pe mine, personal) ca scot update dupa update... dar imi  scade increderea in produsele lor. in tot ce apare nou. Mai bine stau un an si scot un update daca stiu ca ala va rezolva multe, nu 3 intr-un an si de la update la update apar alte probleme.

 

Windows 7 are doar SP1, si inca mai fac support. N-am auzit inca de un business unde calculatoarele sunt toate pe windows 8. Dezvoltatorii de software n-au timp sa scoata o versiune a softului lor pentru fiecare upgrade de windows pe care astia il fac. E prea scurt timpul. De-abia s-a stabilizat trecerea si compatibilitatile dintre windows xp si seven, acum tre sa o ia de la capat cu 8... 8.1...8.2 ...

 

Think big, succesul lui Microsoft nu e din sectorul public. Tot din privat castiga la greu.

Link to comment
Share on other sites

pai da, dar probabil vor adopta o varianta asemanatoare cum e la Ubuntu..

Adica odata la cateva versiuni e aia pentru business. Pentru care se ofera suport mult, toate lucrurile au fost puse la punct..iar pentru utilizatori obisnuiti scot versiuni pe banda rulanta, ca sa poata experimenta cu chestii noi si sa si primeasca oleaca de feedback..asa ar evita probleme gen Vista.

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Cele mai proaspete informatii despre Windows 8.2 spun ca: numele de cod este Threshold, iar data lansarii s-ar putea sa fie mai tarzie decat primul trimestru al anului viitor. Initial s-a crezut va va veni in ianuarie 2014, la un timp destul de scurt fata de Windows 8.1, insa acum se pare ca surse din interiorul Microsoft spun ca va veni totusi abia in 2015. Totodata, acest update ar aduce o imbunatatire semnificativa pentru utilizatorii de PC-uri, aplicatiile de Windows 8 care ruleaza acum in modul fullscreen putand rula intro fereastra in modul desktop.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.