Jump to content

Recommended Posts

Posted

In primul rand imi cer scuze fata de administratori daca nu am postat in topicul corect sau pentru ca acest subiect nu are nici o legatura cu informatii despre pachetele de gazduire / domenii / etc. Vreau sa aflu doar parerile utilizatorilor acestui forum.

Toti stim ca acum vin sarbatorile de iarna si toate firmele ce ofera gazduire web vor face oferte care mai de care atractive.

As dori sa stiu care ar fi cea mai buna oferta pentru utilizatori de servicii web.

In afara de domeniile gratuite, servicii cu preturi reduse ... ce oferte ar putea ajuta acesti utilizatori ?

In cazul in care un administrator considera ca acest subiect nu este postat corect .. il rog sa sterga sau sa mute acest subiect .. si sa nu ma penalizeze prea rau, se aproprie sarbatorile, sa fie un om bun. :D

• Upvote 1

Posted

Iti multumesc gaby, in afar de asta mai are cineva idei ?

Ma intereseaza in special sa fie clientul multumit ... nu doar sa ii atraga atentia ... sa fie ceva ce ii este de folos ...

Posted

Un host bun si gratuit pentru anumite forumuri (hint hint) :))

Templateuri ? Gen de sarbatori, daca cumperi de la noi X Y si Z, oferim cateva templaterui sau ceva gratis.

Sau modificarea siteului in spiritul sarbatorilor (Clientul ofera acces la server, iar un angajat al firmei va decora siteul cu cateva lucruri simple.. un photoshop ceva pe niste poze cu niste globuri/beteala, niste luminitze pe home..etc).

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Ceva ce ii este de folos utilizatorului. Pai, eu am cautat la un moment dat o firma de gazduire care sa nu ma limiteze la fiecare chestie cat de minora, si care sa imi ofere/suporte si ceva trafic, nu sa ma trezesc cu contul suspendat, totul la un pret decent. Cautarea mea a durat cateva zile, deci, nu sunt tocmai usor de gasit.

P.S: Ceea ce spun eu le este util utilizatorilor cu site-uri medii spre mari. Cei cu 10-100 de vizitatori pe zi nu au nevoie de cine stie ce banda, de regula.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Cine vrea spatiu de joaca pentru site-uri mici / medii, sa ma contacteze. E gratis (hobby), fara pretentii. Totul este discutabil aici sau pe privat. Sunt baieti care-si ruleaza domeniile din 2007 la mine, deci este destul de stabila chestia.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.