Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua , scuzati daca va deranjez dar am venit cu o preblema cam mare...

Cand cineva incearca sa dea reply la un topic nu ii arata ca il posteaza si utilizatorii vor da de mai multe ori pana faca 2x post 3x post

Cum pot rezolva asta?

• Moderators
Posted

Dezactiveaza pe rand toate hookurile care le ai instalate

Daca nici asa nu merge, fa upgrade la ultima versiune IP.Board. Daca nici asa nu merge, e busita platforma.

Posted

Salut Courage scuze ca ma bag fara a avea nici-o solutie dar Eu si R3laTiV suntem aman 2 Administratorii , si as dori sa te intreb daca putem rezolva cumva problema asta fara sa scot hook-urile deoarece avem destul de multe si asta ar cam da peste cap Comunitatea! , si cum as putea face update fara sa pierd nimic .. noi avem 3.4.5 

• Moderators
Posted

Mnoh, nu stiu ce sa zic. Eu cand am avut problema aceea nu prea am mai stiut ce sa fac... am sters si am luat-o de la 0.

N-am mai instalat vreodată IPB 3.4 de atunci. M-am întors la 3.3.4 şi merge impecabil.

Posted (edited)

....pfff deci am luato complet de la 0 am instalat 3.4.6 totul a mers bine in medie de 1 ora si cv ...... apoi am intrat in ACP am inceput sa fac categoriile pe care le aveam si dupa 5-10 minute dupa ce am terminat am vrut sa verific dinou si surpriza nu mai mergea si facea la fel :((

eu am webhost gratuit de la 000webhost .... dar nu cred ca ar fi asta o problema ..... oare daca incerc si eu cu 3.3.4 nu ar mai fi problema asta??

intrebare: Carbon Blue ruleaza pe 3.3.4?? si daca da mi-ai putea da si mie IP.Board 3.3.4 te rog mult!

Edited by Courage
Ajunge un emoticon :D
Posted

vad ca cu noua platforma merge destul de bine pana in prezent , va multumesc mult pentru ajutor ..... problema nu era de la hook-uri pentru ca am incercat sa le scot sa le rebag ..... sa reinstalez platforma de vre-o 2,3 ori si nici-un rezultat pana nu am incercat platforma 3.3.4!!!

daca v'oi mai intampina probleme ... v'oi redeschide un topic nou! 

Multumesc Mult , Respect!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.