Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, revin cu o intrebare legata tot de bateria telefonului. Acum as vrea sa stiu daca exista vreo diferenta intre incarcarea bateriei telefonului la priza si incarcarea lui printr-un port USB al PC-ului/laptop-ului.

Am gasit informatii cum ca un incarcator de priza ar incarca de exemplu cu 1Ah, iar prin incarcarea la PC s-ar transmite prin portul USB 500 mAh, de aici si durata mai mare pana cand bateria este incarcata via USB. Sunt corecte aceste informatii?

Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Nu stiu exact de valori, dar da. Prin USB curentul e mai slab si se incarca mai greu. Limitarile sunt din cauza interfetei USB (tre ca pe acelasi port sa functioneze o gama larga de produse), limitari pe care nu trebuie sa le respecti la un incarcator normal.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Incarcatorul de priza incarca cu cat scrie pe el (mA pe output), iar la USB ai maxim 500mA per port, dar daca tii neaparat sa-ti incarci bateria mai repede iti iei un cablu tip Y si te conectezi la 2 porturi USB.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.