Jump to content

Recommended Posts

• 2 years later...
  • 4 weeks later...
Posted
  On 3/24/2016 at 5:43 PM, Mr.SLow said:

Si tu ce faci ma? Tu in loc sa-mi dai link de la hook pe zippyshare tu faci +1 ( Daca zici ca "Vrei mura-n gura" esti milog.

Expand  

Pai cine-i ala ce vrea mura in gura ? e asa greu sa faci un cont si sa-ti descarci ?

• Downvote 1
Posted

Si tu ce faci ma? Tu in loc sa-mi dai link de la hook pe zippyshare tu faci +1 ( Daca zici ca "Vrei mura-n gura" esti milog.

Expand  

cine e obligat sa-ti dea tie hook-ul neaparat pe zippyshare ? 

Posted
  On 3/24/2016 at 5:40 PM, Mr.SLow said:

Pe zippyshare nu va mai place?

Expand  

Expand  

Unde ai zis ca ai bann pe forumu ala ? ca eu nu vad sunt eu orb ? sau esti tu uituc ? deci te rog nu ma injura ca eu nu te-am injurat/jignit .

Posted

Expand  

In loc sa ne multumesti ca te ajutam, tu esti tare-n clanta. Ia du-te tare ca eu daca mai vad vreun topic de la tine trec cu vederea. Aici te ajutam daca vre, nu este nimeni obligat sa te ajute. Invata bunele maniere apoi revino, nesimtitule.

Posted (edited)
  On 3/29/2016 at 4:31 AM, Gorkem said:

In loc sa ne multumesti ca te ajutam, tu esti tare-n clanta. Ia du-te tare ca eu daca mai vad vreun topic de la tine trec cu vederea. Aici te ajutam daca vre, nu este nimeni obligat sa te ajute. Invata bunele maniere apoi revino, nesimtitule.

Expand  

Copile ? Sti eu lucrez in astfel de domenii , vin aia la mine "Nesimtitule , iti pic netu" dar defapt eu cand zic "Poate nu mai ai curent" incep si rad , te joci cu focu ;) EU SUNT AL "DREACU"

Edited by Mr.SLow
  • Downvote 1
Posted
  On 3/29/2016 at 6:04 AM, Mr.SLow said:

Copile ? Sti eu lucrez in astfel de domenii , vin aia la mine "Nesimtitule , iti pic netu" dar defapt eu cand zic "Poate nu mai ai curent" incep si rad , te joci cu focu ;) EU SUNT AL "DREACU"

Expand  

E vina noastra ca ai luat tu ban pe acel forum ? Nu.

Deci taci dracu si nu mai fii tare-n gura.

Posted
  On 3/29/2016 at 6:04 AM, Mr.SLow said:

Expand  

Dar tu ce ești măi „copilandre” vreun pui de zeu? Mare și tare că faci și dregi? :))

• Upvote 1
  • 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.