kingkong Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Salut, am un calculator cu placa de baza MSI 915P Combo2, cu un HDD pe SATA, am mai luat un HDD de 320GB, tot pe SATA, il vede in Bios si Device Manager, dar nu il vede in MyComputer! pls HELP!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Daca il vede in Bios si Device Manager inseamna ca l-ai conectat corect, s-ar putea ca problema ta sa vina de la OS (operating system). Si mie mi s-a intamplat, am reinstalat Windowsul apoi mi le-a detectat, dar totusi s-ar putea sa nu fi chiar cea mai buna solutie.Asteapta putin sa ma mai interesez putin si maine voi revenii cu niste detalii. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Dupa cum am promis am revenit cu niste detalii, si anume: Daca hdd-ul de 320 GB este cumparat nou din magazin si nu il vede in my computer s-ar putea sa fie din cauza ca nu are partitii definite pe el deci practic nu are ce sa iti vada. Iei cd-ul de boot , si faci partitii . Dupa restart o sa vezi partitiile in my computer si o sa le formatezi. Iti recomand sa le dai full format cel putin la inceput. Succes Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Cjb Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Poate ca placa ta de baza sa nu suporte doua harduri(asta presupunand ca ai doua) sau nu suporta 320 Gb....pentru ca sunt unele placi care au maxim 160-200 gb....depinde de firma....de an.....de mai mult chestii Quote " N-am, pleacă ! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Cum a zis si gaby trebuie sa faci partiti....deoarece din magazin nu iti da hardul gata partitionat ...!!Deci daca nu ai windowsul pe el si poti deschide calculatorul instaleaza-ti partition magic 8 (til recomand) si iti creezi partiti!Bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts