Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut tuturor. Va rog asjutatima si pe mine in legatura cu scrisul din topic. Dupa ce postez apare scrisu cu <i></i> spuneti-mi si mie unde trebuie sa  modific.

as mai avea o problema in legatura cu dimensiunea aceea de la avatar. la mine este mai mare decit avataru si as vrea sa fie cit avataru. tin sa precizez ca nu vreau sa fac avataru mai mare de 150 ci chenaru acela sa fie cit avataru, adik si el tot 150

uitati si un scren

rfgy.jpg

• Moderators
Posted

În primul rând învăţaţi HTML-ul de bază copii, înainte să faceţi modificări la grupuri că nu le faceţi cum trebuie şi apoi veniţi şi vă plângeţi că vi s-a buşit forumul. Din ce văd eu acolo, tu habar n'ai că dacă la prefix ai:

<span style='color: exemplu'>

la sufix trebuie să ai

</span>

dacă la prefix ai

<b>

la sufix ai

</b>

iar dacă la prefix ai

<em>

sau ce naiba ai pus tu acolo să fie înclinate grupurile, la sufix ai

</em>

În al doilea rând, caută în AdminCP, în căsuţa aia sus, "100" şi ai să găseşti setarea pentru mărimea la vatare. Setează 160x200 sau 160x250 sau 160x300, depinde cât de mare vrei să fie avatarul.
  • Upvote 2
Posted

@Courage treaba este ca chiat daca adaug sau nu sa am scrisu italic in topic dupa ce il postez tot italic apare. nu am inteles ce legatura ar avea ceea ce mi-ai lasat u mai sus. eu am spus ca am probleme doar la scris nu si la culori si restu. html stiu cit de cit deci m-as descurca daca mi-ai spune unde sa modific sa nu mai fie scrisu italic in topic (doar in topic nu si in  alta parte).

Posted

nu am pus absolut niciun cod.am modificat doar subforumurile in coloane d cite 3 iar mai apoi am sters tema si am reinstalato exact cum era ea la inceput si aceeasi problema. puteti sa imi dati voi un link de unde sa o descarc pls.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.