Jump to content

Recommended Posts

• 4 months later...
Posted

Copilu' daca vrei sa faci un site cu torrenti pe care sa ai maxim 20-30 peers atunci fa-ti un cont pe xhost, daca vrei sa ai un tracker cu 3000-4000 de utilizatori baga mana in buzunar adanc de tot si ia-ti un server dedicat, macar dula core 4gb rami si o conexiune de 100mbps. Un tracker necesita multe resurse.

Posted

1 la mana xhost nu are apache.e host gratuit si mai are si 400MB spatiu.2 la mana se scrie dual core.3 la mana nu mai intra in topicuri moarte.tracker am reusit pe propiul pc cu domeniu .ro ,dar nu pot tine eu deschis pcu.4 la mana nu am bani de servere momentan.multumesc.si bine ai venit pe PC Troubleshooting :-h .

AssassinsCreedSig2.png
Posted

Ms pt intampinare.. dar zi-mi si mie unde scrie regula ca un tracker trebuie sa ruleze pe apache.... si intru in topicuri moarte atata timp cat cred ca se mai poate spune ceva folositor la ele.... ;)

• 3 weeks later...
Posted

Salutare.Sunt nou pe aici si as avea nevoie de ajutorul vostru.Am cumparat un domeniu .ro si vreau sa host-uiesc pe PC un tracker.Trackerul a mai fost online,dar pe un domeniu gratuit.Vreau sa fac aceeasi chestie acum dar pe domeniul .ro.Folosesc XAMPP,am instalat si trackerul dar nu il pot accesa decat de acasa pe www.domeniu.ro.Din alta parte intra numai daca bat http://ip-ul-meu.Va rog sa ma ajutati daca se poate.Mentionez ca am incercat si fara firewall,porturile sunt deschise....Sunt exact setarile de la www.domeniugratuit, doar ca www.domeniu.ro nu merge.Multumesc.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.