Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am un iPhone 4 si din cate am observat, nu ma pot conecta sau trimite fisiere prin bluetooth cu alte telefoane sau terminale, dar nici cu un alt iPhone. Desi il activez din meniu: Configurari -> General -> Bluetooth -> On , nu se sincronizeaza cu niciun alt telefon sau terminal.

La inceput am crezut ca bluetooth-ul este defect, dar cand l-am probat cu o pereche de casti bluetooth si am vazut ca merge, am inceput sa caut informatii. Asa am aflat ca ca iDevice-urile in mod standard nu permit trimiterea sau primirea de fisiere prin bluetooth.

Totusi, ma gandesc ca trebuie sa existe o modalitate sau mai multe prin care pot fi trimise sau receptionate fisiere prin bluetooth de catre posesorii de iPhone. Exista o asemenea posibilitate sau nu?

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Pentru a putea transmite sau primi fisiere prin Bluetooth pe iPhone trebuie sa faci JailBreak si sa folosesti un Tweak (iBluenova, AirBlue Sharing de exemplu), sau sa instalezi o aplicatie care intermediaza procesul, cum ar fi: iTransfer, LoKast, Buletooth Photo Share, Mover+, Celeste, Photo safe & transfer, Bluetooth Photo Share si altele.

P.S: Ambele telefoane trebuie sa aibe aplicatia pentru ca transferul sa se poata realiza.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Din cate stiu eu, pe iPhone fara Jailbreak, merge bluetooth DOAR cu un alt iPhone fara Jailbreak. (posibil e nevoie ca ambele telefoane sa aiba aceeasi versiune de iOS).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.